Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Απαγόρευση γιορτασμού του Πολυτεχνείου!

Οι σπουδαστές δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την εκδήλωση, σήμερα στις 7 μ.μ.

Στην απαγόρευση του γιορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου στους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε χθες ο διοικητής της σχολής.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΠΚΣ - ΑΕΝ), τιμώντας την επέτειο, διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ. στη σχολή (στο χώρο του σπουδαστικού συλλόγου) και για το σκοπό αυτό κυκλοφόρησε αφίσα με την οποία ενημερώνει και καλεί τους σπουδαστές της σχολής. Αμέσως μετά την ανάρτηση της ανακοίνωσης για την εκδήλωση, ο διοικητής της σχολής κάλεσε στο γραφείο του μέλος της ΠΚΣ ΑΕΝ και του ζήτησε να μη γίνει η εκδήλωση!

Οι ναυτεργάτες σπουδαστές παρά την ωμή παρέμβαση του διοικητή της σχολής, που ενεργεί με αυθαίρετο και αυταρχικό τρόπο, δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση της ΠΚΣ ΑΕΝ τιμώντας την επέτειο του Πολυτεχνείου, που τα αιτήματά του παραμένουν ανεκπλήρωτα. Επίσης δηλώνουν ότι μαζί με το ταξικό λαϊκό κίνημα θα αγωνιστούν ενάντια στην υποβάθμιση - ιδιωτικοποίηση της ναυτικής εκπαίδευσης, για την αναβάθμιση της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ