Παρασκευή 1 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αύριο η συγκέντρωση στον Τύρναβο

Αγροτική ενημερωτική συγκέντρωση, στον Τύρναβο, διοργανώνει, αύριο, στις 6 μ.μ, στην κεντρική πλατεία της πόλης η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, (ΕΟΑΣΝΛ). Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αποφάσισε σε συνεδρίασή της, την περασμένη Δευτέρα, η διοίκηση του ΕΟΑΣΝΛ με στόχο το συντονισμό της δράσης των αγροτών κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που δημιουργεί, οξύνει και πολλαπλασιάζει τα προβλήματά τους.

Η ΕΟΑΣΝΛ καλεί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Τυρνάβου τους αγρότες, οι οποίοι βιώνουν με ακόμα πιο τραγικό τρόπο τις συνέπειες αυτής της αντιαγροτικής πολιτικής, ύστερα και από τις καταστροφές που προκάλεσε στις καλλιέργειές τους ο παγετός του περασμένου χειμώνα. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα, οι παγετόπληκτοι του Τυρνάβου βρίσκονται αντιμέτωποι με την επιχείρηση της κυβέρνησης να τους κοροϊδέψει και να τους εξαπατήσει, δίνοντάς τους συνεχώς ψεύτικες υποσχέσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται.

Επίσης, σε συνεδρίασή της η Συντονιστική Επιτροπή Παγετόπληκτων αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη, μεθαύριο Κυριακή, φορείς του νομού για το θέμα των αποζημιώσεων.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Νοέμβρη, η ΕΟΑΣΝΛ διοργανώνει νομαρχιακή σύσκεψη, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, όπου θα συζητηθούν τα τρέχοντα αγροτικά προβλήματα - βαμβάκι, καταστροφές, αποζημιώσεις - καθώς και οι αρνητικές εξελίξεις για τη μικρομεσαία αγροτιά, ύστερα και από τις αποφάσεις του άτυπου Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες για τη διεύρυνση και την «Ενδιάμεση Αναθεώρηση» της ΚΑΠ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ