Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ τους λαούς του κόσμου

Αθήνα: Συλλαλητήριο και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία - Θεσσαλονίκη: στο Αγαλμα Βενιζέλου και πορεία στο αμερικανικό προξενείο - Επίσης συγκεντρώσεις σε Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Τρίπολη κ.ά.

Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, από το Σαν Φρανσίσκο(φωτό) έως την Ουάσινγκτον, διακήρυξαν το Σαββατοκύριακο την αντίθεσή τους με την πολιτική του Τζ. Μπους.
Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, από το Σαν Φρανσίσκο(φωτό) έως την Ουάσινγκτον, διακήρυξαν το Σαββατοκύριακο την αντίθεσή τους με την πολιτική του Τζ. Μπους.
Σχεδόν καθημερινά έχουν γίνει πλέον τα πολεμικά κηρύγματα διά στόματος του Αμερικανού Προέδρου Τζ. Μπους. Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, που γίνεται για το αμερικανικό Κογκρέσο, δηλώνει πως οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν στη στρατιωτική δράση μόνες τους αν... τα Ηνωμένα Εθνη δεν τους κάνουν άμεσα το χατίρι, να γίνουν συνένοχοί τους! Την προκλητικότητα αυτή των ΗΠΑ, αλλά και των συμμάχων τους, καταγγέλλουν οι διαδηλωτές στις κινητοποιήσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αύριο Πέμπτη το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας θα δώσει το δικό του αγωνιστικό «παρών». Οι Ελληνες αντιιμπεριαλιστές θα βαδίσουν από την πλατεία Κλαυθμώνος στις 6 μ.μ. όπου καλούν η ΕΕΔΥΕ και άλλες μαζικές οργανώσεις, προς το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος και από εκεί θα πορευτούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Μεγάλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται επίσης σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ανάμεσά τους στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στην Τρίπολη, στη Λάρισα κ.ά.


ΣΕΛ.  8   -   9,    16   -   17

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ