Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Στηρίζουμε «Δημοκρατική Συνεργασία».

Πρωτοβουλία πολιτών για την υποστήριξη του Γιώργου Γιώγου

Στήριξη στη «Δημοκρατική Συνεργασία» και στον δήμαρχο Γιώργο Γιώγο εκφράζεται σε ανακοίνωση που συντάχτηκε από πρωτοβουλία πολιτών της Πετρούπολης, με την οποία καλούνται όλοι οι δημότες να «στηρίξουν ενεργά την ελπίδα για την πόλη του μέλλοντος».

«Στις 20 Οκτώβρη θα εκλέξουμε Δημοτική Αρχή για τα επόμενα 4 χρόνια. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση του καθένα για το μέλλον της πόλης μας. Για να κάνουμε το διάλογο βασικό στοιχείο στα δημοτικά πράγματα, για μια δημοτική πολιτική πρόθυμη και ικανή να υπερασπιστεί τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Στην επιλογή αυτή δεν κρίνεται η ιδεολογική καθαρότητα κανενός. Ούτε καμία κομματική επιβίωση ή επικράτηση, παρά μόνο ο αναπτυξιακός, αγωνιστικός και κοινωνικός ρόλος της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζουν: «Θεωρούμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο αναπτυξιακό έργο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής στην Πετρούπολη. Σε έργα υποδομής, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνική μέριμνα κ.α. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις ή διαφοροποιήσεις που θα μπορούσε να έχει κάποιος στα επιμέρους, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ένα δημιουργικό και παραγωγικό έργο για την εξυπηρέτηση της πόλης μας. Δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Δημοτική Αρχή δραστηριοποιήθηκε ακούραστα όλη την τετραετία για να εφαρμόσει με επιτυχία το πρόγραμμα που υποσχέθηκε στους συμπολίτες μας.

Πιστεύουμε ότι η θετική ή όχι στάση των Πετροπουλιωτών σε κάθε Δημοτική Αρχή πρέπει να απορρέει από την εφαρμογή ή όχι των προγραμμάτων που προτείνει και του έργου που αποδίδει στο τέλος της τετραετίας. Αυτό κατά τη γνώμη μας, πρέπει να πρυτανεύει στις επιλογές μας και όχι οι προσωπικές πικρίες και αντιπαραθέσεις».

«Δεν έχουμε την "πολυτέλεια" της σπατάλης δυνάμεων σε στείρες αντιπαραθέσεις και διχαστικά κηρύγματα.

Θεωρούμε ότι η "Δημοκρατική Συνεργασία" και ο δήμαρχος Γιώργος Γιώγος μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μια επανασυσπείρωση των δημιουργικών εκείνων δυνάμεων που αγωνιούν για το μέλλον της πόλης μας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν "Δημοκρατική Συνεργασία", να στηρίξουν ενεργά την ελπίδα για την πόλη του μέλλοντός μας», καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι: Γιώργος Αραπογιάννης ασφαλιστής, Ελένη Βεντούρα γυμνάστρια, Ευτύχης Βράτιμος καθηγητής ΜΕ, Κωνσταντίνος Γεωργίου επιχειρηματίας, Αναστάσιος Γκούμας ιδ. υπάλληλος, Θεοδώρα Γκούμα καθηγήτρια γαλλικών, Κωνσταντίνος Ευκαρπίδης μαθηματικός, Μανώλης Δαλέντζας έμπορος, Νίκος Δρόσος έμπορος - πρόεδρος Κεραυνού Πετρούπολης, Αλέξανδρος Κάζος οδοντίατρος, Κυριάκος Καϊάφας επαγγελματίας, Γιάννης Καραντώνης υπάλληλος ΟΤΕ, Γιάννης Κοντογιάννης δικηγόρος, Γιώργος Κοροβέσης βιοτέχνης, Κωνσταντίνος Μακρής καθηγητής - Διευθυντής 3ου Λυκείου Πετρούπολης, Γιώργος Μαρκόπουλος επαγγελματίας - μέλος ΔΣ Α.Ο. Κηπούπολης, Αρχοντούλα Μητροπούλου διακοσμήτρια, Ακης Μητρόπουλος ζωγράφος, Αδόλφος Μήτσης οδοντίατρος, Γιάννης Μουζάκης συνταξιούχος - πρώην δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης, Ελένη Μπριάνου καθηγήτρια - Δ/ντρια 1ου Γυμνασίου Πετρούπολης, Ντίνα Παρασκευοπούλου προϊστάμενη Εθνικής Τράπεζας Πετρούπολης, Ευγένιος Πάσχος ιδ. υπάλληλος, Θεόδωρος Πάσχος μαθηματικός, Νικόλαος Πλιώτας πολιτικός μηχανικός, Αντώνης Ρέτζιος δικηγόρος - πρώην αντιδήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Ρουκουτάκης επαγγελματίας, Μπάμπης Σαμαρτζής τραπεζικός υπάλληλος, Νίκος Σαράκης, έμπορος, Αγγελος Σταυράκης φωτογράφος - αντι/δρος Ολυμπιάδας, Νίκος Τερζάκης οικονομολόγος, Φώτης Τσιάκιλος επιχειρηματίας, Αντωνία Τυροκομάκη μέλος ΔΣ Ολυμπιάδας, Αννα Χρονοπούλου καθηγήτρια Αγγλικών, μουσικός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ