Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΒΥΡΩΝΑΣ
Ο Ν. Ρογκάκος υπηρετεί ένα λαϊκό θεσμό

Μεγαλειώδης η χτεσινή συγκέντρωση

Υπογραφή ανανέωσης της λαϊκής εντολής για μια ακόμα τετραετία δημιουργίας με δήμαρχο τον Ν. Ρογκάκο ήταν η χτεσινή συγκέντρωση
Υπογραφή ανανέωσης της λαϊκής εντολής για μια ακόμα τετραετία δημιουργίας με δήμαρχο τον Ν. Ρογκάκο ήταν η χτεσινή συγκέντρωση
Σε μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση των κατοίκων του Βύρωνα εξελίχθηκε χτες βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Παμβυρωνιώτικης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» με ομιλητή το σημερινό και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ρογκάκο.

Η πλατεία Ταπητουργείου μαζί με τους δρόμους που την περιβάλλουν αποδείχτηκαν ανεπαρκείς για να χωρέσουν το πλήθος που ήρθε για να ακούσει και να υποσχεθεί να δώσει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στο δήμαρχο που το όνομά του έχει συνδεθεί στην πόλη του Βύρωνα με τα έργα και τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Ηταν μια υπόσχεση, η υπογραφή ανανέωσης της λαϊκής εντολής για μια ακόμα τετραετία δημιουργίας με δήμαρχο τον Ν. Ρογκάκο. Μια δέσμευση, που βέβαια θα επικυρωθεί και με τη λαϊκή ψήφο στην κάλπη, ότι ο δήμος του Βύρωνα θα παραμείνει ένα οχυρό και ένα ορμητήριο αυτής της Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα εκείνα που θέλουν το λαό δικό τους υπηρέτη.

Η συγκέντρωση άνοιξε με παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κίνησης και με χαιρετισμούς από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Β. Φραγκίσκο και Βάσια Ελευθερίου (Τριφύλλη) ηθοποιό.

Ο Ν. Ρογκάκος τόνισε ότι στέκεται με σεβασμό μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν στον κοινό αγώνα για να παραμείνει ο δήμος στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων. Σας κοιτάμε, είπε, στα μάτια και δεν κοιτάμε τις ταμπέλες που κάποιοι θέλουν να βάζουν στα κούτελα του κόσμου για να διχάζουν το λαό. Γι' αυτό, είπε, αισθάνομαι υπερήφανος. Ο ομιλητής αναφερόμενος στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα θεσμό ανθρωποκεντρικό, βαθιά ανθρώπινο που η αγκαλιά του μπορεί να χωράει όλο το λαό.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους προκατόχους του δημάρχους του Βύρωνα Αχιλλέα Γεωργούτσο (1957 - 1967), Θεόφιλο Φατσέα (1978 - 1979) και Δημήτρη Νικολαΐδη (1979 - 1994). Είχα, είπε, δασκάλους που μ' έμαθαν να υπηρετώ την κοινωνία και όχι να διαχειρίζομαι τη μιζέρια της στην οποία κάποιοι άλλοι θέλουν να την καταδικάσουν. Και πρόσθεσε: Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε ένα θεσμό βαθιά λαϊκό και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης, ενάντια σε αυτούς που θέλουν να την καταστήσουν μια στείρα αντικοινωνική επιχείρηση, να την εξευτελίσουν και να την κάνουν υπηρέτη μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ