Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Ψήφο στη «Συμπαράταξη» των εργαζομένων

Από τους χώρους δουλιάς ξεκίνησε πριν έξι μήνες και σε χώρο δουλιάς ολοκλήρωσε χτες την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Σπύρος Χαλβατζής.

Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», συνοδευόμενος από την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο με τη ΝΑΣ Λέτα Μεθωνιού, επισκέφτηκε τη βιομηχανία «ΣΟΦΤΕΞ», όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Νωρίτερα συναντήθηκε και με εκπροσώπους της διοίκησης.

Στις συζητήσεις του στο εργοστάσιο, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης της ελληνικής βιομηχανίας και της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας ώστε «να μη μετατραπεί σε χώρα εμπορίου και τουρισμού κατ' εντολή της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των πολυεθνικών».

Συμπλήρωσε: «Εμείς ως "Συμπαράταξη", θεωρούμε ότι η ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας είναι δυνατή σε πολλούς τομείς - και παραδοσιακούς και σύγχρονους - και γι' αυτό το λόγο πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για τη στήριξη και βελτίωσή τους». Τέλος, κάλεσε τους εργαζομένους να αναλογιστούν την υποβαθμισμένη ποιότητα της ζωής τους, τα προβλήματα που τους βασανίζουν, τους πρωταίτιους αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και να πάρουν την απόφαση. Την Κυριακή να στηρίξουν «Συμπαράταξη» και ΝΑΣ, τα μόνα ψηφοδέλτια που όπως και πριν τις εκλογές έτσι και μετά, θα συνεχίσουν να μάχονται αταλάντευτα για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ