Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Ο λαός της Δραπετσώνας γυρίζει σελίδα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπεάζογλου
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπεάζογλου
Η χτεσινή συγκέντρωση της «Ενότητας» στην πλατεία Βάρναλη της Δραπετσώνας, μαζική και ενθουσιώδης, έστειλε το μήνυμα: «Ο λαός της Δραπετσώνας γυρίζει σελίδα»!

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Ξένιας Φωτίου επικεφαλής της ΑΔΗΚ και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, η οποία, αφού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα, στον χαρακτήρα και στην προοπτική της συνεργασίας των δύο παρατάξεων τόνισε ότι η συνεργασία καλλιεργείται εδώ και δύο χρόνια και πως «οι προκλήσεις που έρχονται απαιτούν μιαν άλλη δυναμική στη διοίκηση του Δήμου, ενωτική με τόλμη και φαντασία».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπεάζογλου στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, τόνισε πως «η σημερινή μας συγκέντρωση είναι μια ακόμα επιβεβαίωση και απόδειξη ότι ο λαός της Δραπετσώνας γυρίζει σελίδα. Ο συνδυασμός "Ενότητα" είναι έτοιμος με αίσθημα ευθύνης να αναλάβει αυτή την εντολή και να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Είναι ο συνδυασμός που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, έχει αρχές, θέσεις και πρόγραμμα που υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες της Δραπετσώνας, που μπορεί να αντιπαλέψει τα τεράστια προβλήματα και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».

Αγωνιζόμαστε, πρόσθεσε, για μια δημοτική αρχή ανάλογη της ιστορίας και των αγώνων του λαού της, για ένα δήμο φιλολαϊκό, ανοιχτό στους δημότες χωρίς πελατειακές σχέσεις και ρουσφέτια, διεκδικητικό, με λαϊκή συμμετοχή και έλεγχο, που αντιτάσσεται στη λογική της ανταποδοτικότητας και της φορολόγησης του δημότη. Για διοικητική αυτοτέλεια και οικονομική αυτάρκεια.

Αναφερόμενος στο συνδυασμό του Δ. Χρονόπουλου επισήμανε ότι είναι ο υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση του δήμου, ενώ η άλλη όψη είναι ο συνδυασμός του κ. Αραβιάδη που ακολουθώντας την ίδια τακτική του κ. Χρονόπουλου συναγωνίζεται ποιος θα διορίσει περισσότερους.

Τέλος, αφού αναφέρθηκε σε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης και δεσμεύτηκε για την αντιμετώπισή τους, «το ψηφοδέλτιο της «Ενότητας», κατέληξε, είναι της ελπίδας και της προοπτικής για να φτερουγίσει η ελπίδα πάνω από τη Δραπετσώνα, για μας και τα παιδιά μας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ