Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΕΥΟΣΜΟΣ
Αγωνιστικά μηνύματα από τη Θεσσαλονίκη

Τη βεβαιότητα για τη νέα νίκη του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης», εξέφρασε ο δήμαρχος Αγίου Παύλου Μιχάλης Μοσχονάς, μιλώντας χτες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και ΟΧΙ.

Και η βεβαιότητα έγινε απόλυτη πίστη από την πραγματικά μεγαλειώδη συμμετοχή των δημοτών, των ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας, που κίνησαν από τις γειτονιές του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας για να δώσουν το «παρών» στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού και του δοκιμασμένου πλέον δημάρχου τους.

Ο Μιχάλης Μοσχονάς κάλεσε όλους όσοι συσπειρώνονται γύρω από τη ΔΕΑΚ, όσους συστρατεύονται στην προσπάθειά της, να δώσουν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή. Τη μάχη ενάντια στους συκοφάντες, τους λασπολόγους και τους εκμαυλιστές συνειδήσεων, κόντρα σε όλους αυτούς που θυμήθηκαν προεκλογικά τον Αγιο Παύλο, επιστρατεύοντας υπουργούς, βουλευτές και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες και μηχανισμούς, προκειμένου να εκβιάσουν την ψήφο των δημοτών.

«Δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία μετατροπής του Αγίου Παύλου σε ένα δήμο σύγχρονο και μαχητικό, δήμο που μπορεί να διεκδικεί και να κερδίζει. Ενα δήμο που στέκεται μπροστά σε όλους τους λαϊκούς αγώνες, για την ειρήνη, την ασφάλιση, τη δουλιά με δικαιώματα», σημείωσε ο Μ. Μοσχονάς.

Αμπελόκηποι

Μήνυμα ενίσχυσης του αγωνιστικού συνδυασμού της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» έστειλαν χτες βράδυ και οι Αμπελοκηπιώτες, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση του συνδυασμού που διεκδικεί να ξαναβάλει το δήμο «σε πορεία ανάπτυξης και προόδου μετά από 12 χρόνια υστέρησης και μαρασμού», όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Νομικός.

Ο Γ. Νομικός μίλησε για τη δοκιμασμένη πορεία της παράταξης, που μέσα σε δύσκολους καιρούς οδήγησε τους Αμπελόκηπους στο δρόμο της ανάπτυξης, με πρωτεργάτες τους αγωνιστές δημάρχους όπως ο Χρήστος Κανάκης, ο Χρήστος Ράπτης και πριν μερικά χρόνια ο Κώστας Σαπρανίδης.

Εύοσμος

Τη δυναμική πορεία της «Νέας Αγωνιστικής Συνεργασίας» που διεκδικεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο Ευόσμου, με δήμαρχο τον Γιάννη Στολίδη, επιβεβαίωσε ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία με τη μαζική συμμετοχή τους στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού, χτες βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πρωτοβουλία για να βγει ο δήμος από το αδιέξοδο(2008-03-28 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι σε Μακεδονία και Θράκη(2006-10-07 00:00:00.0)
Μεγάλες συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών(2002-10-11 00:00:00.0)
Σε πορεία νέας νίκης ο Μιχ. Μοσχονάς(2002-10-10 00:00:00.0)
Το ψηφοδέλτιο της νέας νίκης(2002-09-28 00:00:00.0)
Θα καταδικάσουμε τη σημερινή διοίκηση(1998-10-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ