Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ανανέωση της εντολής!

Σε μαζική και δυναμική προεκλογική συγκέντρωση μίλησε, χτες βράδυ, ο Χρήστος Τέγος, παρουσιάζοντας τις δέκα προτεραιότητες για τη νέα τετραετία

Ο Χρ. Τέγος
Ο Χρ. Τέγος
Την απόφασή του να κρατήσει στο «τιμόνι» του Δήμου Καρδίτσας τη «ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» και τον κομμουνιστή δήμαρχο Χρήστο Τέγο, διαμήνυσε ο λαός της πόλης, δίνοντας μαζικά και δυναμικά το «παρών» του στη χτεσινή μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού.

Η συγκλονιστική λαϊκή παρουσία στη συγκέντρωση, που έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης, δείχνει ότι οι Καρδιτσιώτες θέλουν μια μεγαλύτερη δεύτερη νίκη στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», για τη συνέχιση του δημιουργικού έργου της παρούσας Δημοτικής Αρχής και της αγωνιστικής, διεκδικητικής της πορείας του δήμου.

Στην ομιλία του, ο Χρήστος Τέγος υπενθύμισε ότι «πριν τέσσερα χρόνια, σε μια, επίσης, μεγάλη και συγκινητική συγκέντρωση, η Καρδίτσα αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη διοίκηση του Δήμου», για να προσθέσει: «Για την επιλογή της αυτή δικαιώθηκε! Σήμερα αποφασίζουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο, να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, να πούμε "όχι" σε όσους συμπλέουν με την κυβερνητική πολιτική που θέλει την Καρδίτσα μονίμως στο περιθώριο».

Ενθουσιασμένος κι ο ίδιος από τη συμμετοχή του λαού της Καρδίτσας στη συγκέντρωση, επισήμανε: «Σήμερα (σ.σ. χτες) εσείς, δυο μέρες νωρίτερα, δείξατε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Η νίκη δεν είναι μόνο δική μας. Είναι νίκη της πόλης μας και των δημοτικών διαμερισμάτων, είναι νίκη των ανθρώπων που αγωνίζονται για την πρόοδο αυτού του τόπου, είναι νίκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο».

Κι αφού στάθηκε στο πλούσιο έργο της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι «ο κατάλογος των μεγάλων έργων που ολοκληρώσαμε, υλοποιούμε, ή έχουμε δρομολογήσει είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι η τετραετία που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δημιουργική», ανέφερε τις δέκα πολιτικές, που τίθενται ως προτεραιότητες στη νέα τετραετία και οι οποίες, επιγραμματικά, αναφέρονται στην ανάπτυξη της πόλης, την ολοκλήρωση των δικτύων υποδομής, το περιβάλλον - καθαριότητα, την αναβάθμιση των Δημοτικών Διαμερισμάτων, το κυκλοφοριακό, τις μεγάλες αστικές αναπλάσεις, την επέκταση της κτιριακής υποδομής, την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ