Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδεία υποψηφίων στο «Μετρό»

Να ψηφίσουν, με κριτήριο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις πολιτικές που τα γεννάνε, στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, κάλεσε τους εργαζόμενους ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας αντιπροσωπείας του Κόμματος στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην Ηλιούπολη.

Ενώ τόνισε ότι οι συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ είναι αυτοί που έμπρακτα έχουν αποδείξει με το διαρκή και συνεπή αγώνα τους ότι βρίσκονται στο πλάι των εργαζομένων. Ακόμα αναφερόμενος στα προβλήματα των αλλοδαπών εργαζομένων επισήμανε ότι για το ΚΚΕ η εργατική τάξη είναι ενιαία και ότι οι αλλοδαποί εργάτες πρέπει μέσα από την κοινή τους πάλη με τους Ελληνες συναδέλφους τους να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ίσα δικαιώματα.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο Γ. Πάσσουλας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» και γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, ο οποίος σημείωσε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη και Χρήστος Παπουτσής, καθώς και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα των εργαζομένων αλλά συμμετείχαν και προώθησαν την εφαρμογή εκείνων των πολιτικών που εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ