Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτακτα μέτρα σε οδικές αρτηρίες

Εκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς έλαβε η Τροχαία Αττικής για τη διευκόλυνση των ετεροδημοτών που θα μετακινηθούν οδικώς για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Συγκεκριμένα:

Στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, παραχωρείται μία επιπλέον λωρίδα από τη διασταύρωση του Δαφνίου και μέχρι τα διόδια Ελευσίνας, καθώς και στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Σήμερα Σάββατο από τις 6 π.μ. έως τις 13 μ.μ. και την Κυριακή από τις 7 π.μ. έως τις 12 μ.μ.

Κατά την είσοδο των ετεροδημοτών, θα ισχύσουν οι ίδιες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, που θα ισχύσουν την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και τη Δευτέρα από τις 14 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. Επίσης θα υπάρξουν παρεμβάσεις στους βασικούς οδικούς κόμβους, στο Δαφνί, στα Διυλιστήρια, στον Ασπρόπυργο, στη Μαγούλα και σε άλλα ευαίσθητα σημεία ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Αντίστοιχες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στους βασικούς οδικούς κόμβους Ν. Κηφισιάς, Γέφυρας Βαρυμπόμπης, Γέφυρας Κρυονερίου και σε άλλα ευαίσθητα σημεία τις ίδιες με την παραπάνω ώρες και ημερομηνίες.

Αλλαγές στην κυκλοφορία ενδέχεται να γίνουν επίσης στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα.

Η Τροχαία Αττικής προειδοποιεί τους οδηγούς ότι τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα αλλάξουν, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ