Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Μαζική καταδίκη της πολιτικής του δικομματισμού

Να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι, οι ψηφοφόροι για το πού ψηφίζουν και να καταδικάσουν συνολικά τις πολιτικές των δυνάμεων του δικομματισμού, κάλεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Σπύρος Χαλβατζής.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα» τόνισε: «Στις περιοδείες μας και στις συναντήσεις μας με τους εργαζόμενους τις τελευταίες μέρες, μιλήσαμε για τα προβλήματά τους αλλά και για τα προβλήματα που προκύπτουν για τις 13 του μήνα, για τις εκλογές. Εμείς καλέσαμε τους εργαζόμενους να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν, να πάνε μαζικά να ψηφίσουν».

Συνέχισε: «Τους καλέσαμε και με την πράξη τους αυτή, να καταδικάσουν συνολικά τις πολιτικές των δυνάμεων του δικομματισμού οι οποίες, επειδή συμφωνούν στα βασικά, στα στρατηγικής σημασίας ζητήματα, προσπαθούν να καλύψουν αυτή τη συμφωνία τους μετερχόμενοι έναν ψεύτικο πόλεμο με αποπροσανατολιστικές αντιπαραθέσεις».

Ολοκληρώνοντας επανέλαβε ότι οι εργαζόμενοι οφείλουν να ψηφίσουν, «να καταδικάσουν την εφαρμοζόμενη πολιτική που στηρίζεται από τη ΝΔ και τις δυνάμεις που αποδέχονται την πολιτική της ΕΕ και της ΟΝΕ. Να καταδικάσουν και γι' αυτήν την ψεύτικη αντιπαράθεση. Να δώσουν απάντηση, να στείλουν το δικό τους αγωνιστικό, διεκδικητικό μήνυμα».

  • Σήμερα Τετάρτη στις 13.15 ο Σπύρος Χαλβατζής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον πεζόδρομο της Ερμού.
  • Πληροφορίες για το πού ψηφίζουμε και προεκλογικό υλικό, μπορούμε να ζητάμε στα ακόλουθα τηλέφωνα: Εκλογικό Κέντρο της «Συμπαράταξης» στα Χαυτεία 010-33.14.552. Εκλογικό Κέντρο της ΝΑΣ στην Εθνική Βιβλιοθήκη 010-36.10.109. ΚΟΑ 010-52.82.516.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ