Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Στη μάχη της ψήφου με όλες τις δυνάμεις

Εντείνεται το επόμενο τριήμερο η κινητοποίηση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ - Τώρα» με πληθώρα περιοδειών, ομιλιών και εξορμήσεων σ' όλη την πόλη. Στόχος να φτάσει το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Αγάπιου Σαχίνη και στον τελευταίο δημότη της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα στις 2.30 μ.μ. όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα λάβουν μέρος σε εξόρμηση στη Λεωφόρο Νίκης. Λίγο πιο νωρίς, στις 11 π.μ. υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι θα μοιράσουν ενημερωτικό υλικό στις λαϊκές αγορές της οδού Γιαννιτσών, Ανω Τούμπας και Μαρτίου. Αύριο Κυριακή αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Αγ. Σαχίνη θα παρακολουθήσει το συνέδριο της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων που γίνεται στις 12 μ. στην Αίθουσα της Εύξεινου Λέσχης.

Το βράδυ στις 8 μ.μ. ο Αγάπιος Σαχίνης και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θ. Κυριακίδης θα παρευρεθούν στο διαγωνισμό ταινιών που γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου είχε συναντήσεις με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό καλώντας τους συνομιλητές του να υπερψηφίσουν την παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» που σταθερά βρέθηκε δίπλα σε κάθε αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης εκδήλωσαν οι εργαζόμενοι για το πρόγραμμα της παράταξης σχετικά με τα θέματα της Υγείας. Με έντονο και ζωηρό ενδιαφέρον για τις θέσεις και τη γενικότερη παρουσία της παράταξης, δέχτηκαν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας (Αριστοτέλους) την επίσκεψη του Αγάπιου Σαχίνη και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στις 9 χτες το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ