Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
«Ξύπνησαν» Λεβερκούζεν, Ρόμα

Τον περσινό καλό της εαυτό θυμήθηκε το Σάββατο η Μπάγερν Λεβερκούζεν που επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 2-1. Η νίκη εκτός της βαθμολογική σημασίας είχε και ιδιαίτερους ψυχολογικούς λόγους για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, αφού άλλαξε άρδην το κλίμα που επικρατούσε από τις τελευταίες αποτυχίες σε Γερμανία και Ευρώπη. Ολοι πλέον κάνουν όνειρα ανάκαμψης με βάση και την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του Τομπμέλερ. Κορυφαίος ήταν ο Λούσιο που πέτυχε και το πρώτο γκολ (το άλλο ο Μπιρόφκα). Τη νίκη όμως γεύτηκε και η έτερη αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Τσάρλτον με 3-1 ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο Β` μέρος.

Αντίθετα, η αντίπαλος της ΑΕΚ αύριο Ρεάλ Μαδρίτης «στραβοπάτησε» εκτός έδρας με τη Βαγιαδολίθ με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Οι «Μαδριλένοι» αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαλγκάδο. Παρόλα αυτά όμως, κατάφερε να προηγηθεί στο 45` με τον Ραούλ όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ολιβέρα στο 59` (πέναλτι).

Την πρώτη της νίκη στο Καμπιονάτο πέτυχε η Ρόμα που έχοντας τον Τότι σε πολύ καλή ημέρα υπέταξε με 3-2 την Μπρέσια. Τη νίκη πήρε και η Γκενκ που για το βελγικό πρωτάθλημα επικράτησε της Λαλουβιέρ με 1-0.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε και η αντίπαλος του Ηρακλή στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας κορυφαίο τον Κετσπάγια «διέλυσε» με 4-1 τον Απόλλωνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ