Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΙΤΕΙΕΩΝ»
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Βασ. Αρμενιάκου

Από το Δημοτικό Διαμέρισμα Στρογγυλής ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» Μελιτειέων εγκαινιάζοντας το εκλογικό κέντρο της. Παρουσία αρκετών δημοτών, ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Αρμενιάκος, παρουσίασε τους υποψηφίους από το τοπικό διαμέρισμα Στρογγυλής, τονίζοντας πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο στο οποίο μπορεί να στηριχτεί η τοπική κοινωνία. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως η κύρια και μοναδική δύναμη που μπορεί να λύσει μερικά από τα προβλήματα του τόπου, είναι ο «καθημερινός και αδιάκοπος αγώνας του ίδιου του κόσμου που θα αγωνίζεται ενωμένος».

Ο Β. Αρμενιάκος αναφέρθηκε στα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση με πρώτο και κύριο τα χρήματα που οφείλει το κράτος, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν αρκεί να αγωνίζεται για το δρόμο, το γεφύρι ή την πλακόστρωση, αλλά πρέπει να έχει λόγο για τα γενικότερα προβλήματα του τόπου, όπως η ανεργία, η ακρίβεια, το λάδι, η ειρήνη, θέματα βασικά για την κοινωνική ζωή ενός τόπου, μιας χώρας.

Αρκετό χρόνο ακόμη αφιέρωσε στην παρουσίαση των έργων και των μελετών κυρίως που έχει δρομολογήσει η τωρινή δημοτική αρχή, όπως αυτή της αποχέτευσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο έργο, τον βιολογικό σταθμό Μοραΐτικων, ακόμη σε θέματα παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, κοινωνικής πρόνοιας, παράμετροι που βοηθούν στην ποιότητα ζωής, στην εξυπηρέτηση του πολίτη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ