Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ
Με τους αγρότες, στους αγώνες τους!

Το αγροτικό πρόγραμμα της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», παρουσιάστηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στον Πλατύκαμπο της Λάρισας

Κάλεσμα υπερψήφισης της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΕΑΣ) Λάρισας για την ανάδειξη αγωνιστικής, διεκδικητικής νομαρχιακής αρχής, που θα βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγροτικών αγώνων απηύθυνε στους αγρότες, ο υποψήφιος νομάρχης Μπ. Μπακούλας, παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού για το αγροτικό ζήτημα σε μεγάλη συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία του Πλατύκαμπου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) και ο Β. Γάκης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Καρδίτσας, με υποψήφιο νομάρχη το Β. Μπούτα, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη συντονισμένων προσπαθειών και αγώνων όλων των φορέων και του λαού της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση κοινών ζητημάτων, όπως είναι τα προβλήματα της αγροτιάς. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Κ. Καλόγηρος, πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας, ο Ιωαν. Ράγκος, πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ.ά.

Οπως τόνισε στην ομιλία του ο Μπ. Μπακούλας, η ΝΕΑΣ είναι ο μοναδικός συνδυασμός στο νομό που καταθέτει ολοκληρωμένα και δημόσια το πρόγραμμά του για το αγροτικό. «Οι άλλοι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο σας - υπογράμμισε απευθυνόμενος στους αγρότες - δεν παρουσιάζουν τις θέσεις τους για την αγροτιά. Εχουν αγροτικό πρόγραμμα, είναι αυτό της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Κι αφού σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιφυλάσσει στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση το ρόλο στήριξης της αντιαγροτικής της πολιτικής, όπως αυτή καθορίζεται από την ΚΑΠ και τις αποφάσεις των κοινοτικών οργάνων, υπογράμμισε: «Μέσα από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα αξιοποιήσουμε τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν για τη βελτίωση της θέσης των αγροτών, θα αποκαλύπτουμε τις αντιαγροτικές πολιτικές και τους υπεύθυνους που τις προωθούν, θα προβάλλουμε τα αιτήματα της αγροτιάς, θα συμμετέχουμε μαζί με τους αγρότες στους αγώνες και θα διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματά τους».

Καταλήγοντας ο Μπ. Μπακούλας επισήμανε: «Καλούμε τους αγρότες του νομού να ψηφίσουν το συνδυασμό μας, στηρίζοντας το δίκιο τους, την αποτελεσματικότητα των αγώνων τους. Είναι προς το συμφέρον όλων να έχουμε Νομαρχία, αγωνιστική, διεκδικητική και αποτελεσματική. Νομάρχη δίπλα στους αγώνες των αγροτών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων και όχι υπερασπιστή της αντιαγροτικής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ