Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Με αισιοδοξία στην εκλογική μάχη

Ο Ν. Γκατζής
Ο Ν. Γκατζής
Αποφασιστικά, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία δίνουν την πολιτική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στη Θεσσαλία. Καθημερινά κλιμάκια των συνδυασμών με επικεφαλής τους υποψήφιους δημάρχους και νομάρχες, με περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες εκδηλώσεις, έρχονται σε άμεση επαφή με τα λαϊκά στρώματα και εκπροσώπους φορέων των νομών της περιοχής, συζητούν για τις αιτίες των προβλημάτων τους και αναλύουν την αγωνιστική - διεκδικητική αντίληψη του προγράμματός τους. Και απευθύνουν κάλεσμα υπερψήφισης των αγωνιστικών συνδυασμών για την ανάδειξη δημοτικών και νομαρχιακών αρχών που θα είναι παντού και πάντα στην πρωτοπορία των λαϊκών αγώνων.

Στη Λάρισα σήμερα στις 8.30 μ.μ. εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο της Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας με υποψήφιο νομάρχη τον Μπ. Μπακούλα. Χτες ο Μπ. Μπακούλας επισκέφτηκε τη Νομαρχία και το Δήμο Λάρισας, ενώ σήμερα το πρωί θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ. και η Δημοτική Συνεργασία Λάρισας με υποψήφιο δήμαρχο τον Αγ. Παπαστεργίου, ο οποίος χτες περιόδευσε στο εργοστάσιο «Εξάλκο» και μίλησε στους εργαζόμενους, επισημαίνοντας ότι από τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού είναι η διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά τους. Το βράδυ ο Αγ. Παπαστεργίου παρουσίασε τις θέσεις της Δημοτικής Συνεργασίας για τον αθλητισμό.

Στη Μαγνησία χτες ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, περιόδευσε στις υπηρεσίες του υγειονομικού και της Στατιστικής Υπηρεσίας, όπου είχε γόνιμο διάλογο με τους εργαζόμενους. Το απόγευμα συναντήθηκε με την «Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας», ενώ σήμερα θα περιοδεύσει σε εργασιακούς χώρους. Ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη Βόλου, περιόδευσε στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ και στα καταστήματα της παραλίας, ενώ σήμερα, μεταξύ των άλλων, θα επισκεφτεί τα δικαστήρια και τις εφορίες της πόλης.

Ο Μπ. Μπακούλας
Ο Μπ. Μπακούλας
Στην Καρδίτσα, χτες ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος δήμαρχος με τη Νέα Καρδίτσα, περιόδευσε στις υπηρεσίες της ΔΕΗ, του ΚΕΠΕΚ και στα ΚΑΠΗ Καρδίτσας και της Καρδιτσομαγούλας. Σε χωριά του Νομού Καρδίτσας - Γοργοβίτες, Αγιοι Θεόδωροι, Σταυρό, Καλαβριανά κ.ά. - περιόδευσε ο Β. Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΑΣ Καρδίτσας θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. Σήμερα ο Β. Μπούτας θα περιοδεύσει στα χωριά Αμπελο, Αγία Παρασκευή και Δασοχώρι.

Στα Τρίκαλα, σήμερα στις 8.30 μ.μ. πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Τρικκαίων με υποψήφιο δήμαρχο τον Αχ. Κανταρτζή. Επίσης, χτες, ο Γ. Παπασίμος, υποψήφιος νομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συσπείρωση Τρικάλων, μίλησε σε εκδήλωση του συνδυασμού με θέμα τα προβλήματα των γυναικών της περιφέρειας.


Ο Α.Νάνος
Ο Α.Νάνος

Ο Α. Κανταρτζής
Ο Α. Κανταρτζής

Ο Α. Παπαστεργίου
Ο Α. Παπαστεργίου

Ο Χ. Τέγος
Ο Χ. Τέγος

Ο Γ.Παπασίμος
Ο Γ.Παπασίμος

Ο Β. Μπούτας

Eurokinissi

Ο Β. Μπούτας

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ