Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δραστηριότητες παρατάξεων
  • Ο υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά της ΝΑΣ Θ. Παφίλης, πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, στις 10.30 το πρωί, περιοδεία στο Σταθμό Σεπολίων του Μετρό.
  • Η «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη» Βόλου (ΔΑΣ) και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Μαγνησίας (ΝΑΣ) καλούν στο λαϊκό γλέντι που πραγματοποιούν σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 το βράδυ, στο κέντρο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο). Στην εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ν. Γκατζής και ο υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας Νάνος Απόστολος. Ποιοτική λαϊκή μουσική και τραγούδι από τη λαϊκή κομπανία του Στάθη Μιλάνου.
  • Παρουσίαση του ψηφοδελτίου θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αρταίων Νίκος Καραβασίλης, σήμερα Παρασκευή 20/9 στις 9 μ.μ.. Η παρουσίαση θα γίνει στο εκλογικό κέντρο στην Πλατεία Κιλκίς. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Κλιμάκιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Χανίων με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Γιώργο Νταγκουνάκη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία σήμερα στις 7 το απόγευμα στον ΟΤΕ (Μαργουνίου).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ