Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις παρατάξεων
  • ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Ο Γ. Πάντζας, υποψήφιος Νομάρχης με τη ΝΑΣ - ΔΗΚΚΙ, θα επισκεφτεί σήμερα και ώρα 11 πμ, τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού. Εκεί θα συζητήσει με τον νομάρχη Δ. Φράγκο, τις υπηρεσίες της Νομαρχίας και το Σωματείο των εργαζομένων.

  • ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών», η «Δημοτική Ενότητα Χολαργού» και ο υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού, Χρήστος Δασκαλόπουλος καλούν αύριο Τετάρτη, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Παλαμά (Καμαράτου), όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου.

  • ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» Κερατσινίου, διοργανώνει εκδήλωση για τη γυναίκα, αύριο Τετάρτη και ώρα 7.30 μμ στην Ταβέρνα «Χάιδος» (Παπαναστασίου και Θεόφραστου), όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Μουρικής. Επίσης, την Παρασκευή 13 του Σεπτέμβρη και ώρα 9.30 μμ, η ΔΑΣ, διοργανώνει χορό στο κέντρο «Κοκκινιώτισσα» (7ης Μαρτίου 101 - 103, πρώην Κονδύλη, τηλ. 010-4915.057).

  • ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» Αγ. Δημητρίου, εγκαινιάζει το Εκλογικό της Κέντρο, αύριο Τετάρτη και ώρα 8 μμ, το οποίο θα βρίσκεται πίσω από την εκκλησία Αγ. Δημητρίου. Εκεί θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κατσώτης.

  • ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΕΡΑΧΩΡΑ

Συγκέντρωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, θα πραγματοποιήσει η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση» Λουτρακίου - Περαχώρας, μεθαύριο Πέμπτη, 12 Σεπτέμβρη και ώρα 6.30 μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου (Κολοκοτρώνη 17).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ