Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Απόλυτος κίνδυνος

Ο Ράιαν καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα νεοναζί που απειλεί την Αμερική με πυρηνικό όλεθρο. Ο Ντρέσλερ, αρχηγός των νεοναζί σχεδιάζει να ενεργοποιήσει μια πυρηνική βόμβα και να προκαλέσει κρίση στις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας. Ο φόβος μπορεί να κλιμακωθεί σε παράνοια και να επιδράσει καταστροφικά στην ικανότητα του ανθρώπου να λαμβάνει σωστές αποφάσεις.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Για άλλη μια φορά η έπαρση και η βλακεία έχει φωλιάσει στα μυαλά των παραγωγών στα αμερικανικά στούντιο. Θα μας πρήξουν όλο το χειμώνα με ψεύτικους πολέμους και θα μας πιπιλίζουν τα μυαλά με αμερικανικούς ύμνους.

Κάπου διάβασα ότι η παχυσαρκία έχει περάσει στο DNA του αμερικανικού πληθυσμού, αφού η διατροφή τους αποτελείται αποκλειστικά από «γρήγορο φαγητό». Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σύνδρομο που λέγεται «απονομή δικαιοσύνης». Περνάει και αυτό στο DNA τους και μάλλον δε θα ξεμπερδέψουμε εύκολα.

«The sum of all fears». Αμερικανική περιπέτεια παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Φιλ Αλτνεν. Με τους: Μπεν Αφλεκ, Μόργκαν Φρίμαν, Αλαν Μπέιτς, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ