Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
28ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗΣ»
«Πρωταγωνιστές στη ζωή - όχι εθελοντές στην υποταγή»

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζονται σε πολλές πόλεις και χωριά σε κάθε γωνιά της χώρας. Η κορύφωση και του φετινού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό σύνθημα «Πρωταγωνιστές στη ζωή και όχι εθελοντές στην υποταγή» θα γίνει με τις κεντρικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια, το τετραήμερο 18, 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη.

Συνεχίζονται στο μεταξύ οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Θάσο. Σήμερα, σειρά έχει ο Λιμένας, ενώ η κορύφωσή του θα γίνει αύριο στα Λιμενάρια. Οι εκδηλώσεις στη Θάσο, που ξεκινούν στις 8 το βράδυ είναι αφιερωμένες στην παγκοσμιοποίηση και στη Σύνοδο Κορυφής 2003. Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Θ. Χιώνης, από το Γραφείο Περιοχής της ΚΝΕ και ο Παναγιώτης Ροδάς, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.

Σήμερα Παρασκευή εκδήλωση θα γίνει στην Ιεράπετρα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, με θέμα «ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τριγωνάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συναυλία από τοπικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα ροκ και λαϊκά.

Επίσης, σήμερα εκδήλωση έχει προγραμματιστεί και στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, στις 8.30 μ.μ. με θέμα «Νέοι και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Αφιερωμένη στη Σύνοδο Κορυφής 2003 είναι η σημερινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, και θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.

Αύριο Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό διήμερο των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Ζάκυνθο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Σολωμού. Την πρώτη μέρα οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην εργαζόμενη νεολαία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, προβολή ταινίας από τους αγώνες της νεολαίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικό συγκρότημα. Τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή, θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με αφιέρωμα στον παλαιστινιακό λαό και ομιλία από το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστα Μπάτσικα.

Την Κυριακή εκδήλωση θα γίνει στη Ζαχάρω Ηλείας, στις 8.30 μ.μ., με θέμα «Το πρόβλημα των ναρκωτικών στη νεολαία - Η πρόταση της ΚΝΕ».

Την ίδια μέρα εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στην Ελάτη Τρικάλων, στις 9 το βράδυ με θέμα «Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, και αφιέρωμα στη Ρόζα Ιμβριώτη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ