Τετάρτη 26 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα η πορεία του ΕΣΥΝ

Πλήθος εκδηλώσεων σε πολλές γειτονιές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στα Προπύλαια, με πορεία που θα καταλήξει στα γραφεία του ΟΗΕ.

  • Η ραδιοφωνική ομάδα της Μονάδας Απεξάρτησης 18ΑΝΩ, του ΨΝΑ, στις 11 το πρωί στο Ζάππειο θα προχωρήσει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αντιπροτάσεων, ρήξεων και ανατροπών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ανοιχτό διάλογο με τη θεραπευτική ομάδα, εικαστικές παρεμβάσεις, μουσική. Στη λεωφόρο Καβάλας, τα μέλη του 18ΑΝΩ θα μοιράζουν στους διερχόμενους ένα γράμμα δικό τους κι ένα κόκκινο γαρίφαλο.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας «Γέφυρα» θα διασχίσουν σήμερα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίριο στο Ρίο, χτίζοντας τη δική τους γέφυρα ζωής.
  • «Διάβαση στη γειτονιά» ανοίγει σήμερα στο πολιτιστικό στέκι του θεραπευτικού προγράμματος «Διάβαση» (οδός Σταυροπούλου 29 και 15), απόψε, από τις 6:30 μέχρι τις 9:30 το βράδι, όπου θα παρουσιαστούν μουσικά, εικαστικά και γευστικά δρώμενα. Προσκεκλημένοι είναι οι γείτονες της περιοχής των δύο κοινοτήτων.
  • Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, μέλη του προγράμματος Οικογένειας και της θεραπευτικής κοινότητας «Νόστος» του ΚΕΘΕΑ θα κάνουν πορεία από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά μέχρι το Σταθμό Αμεσης Πρόσβασης (παλαιό βαγόνι του ΗΣΑΠ) στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι, όπου θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφίας μέχρι τις 9 το βράδι.
  • Η Β` Μονάδα Βραχείας Διάρκειας του Προγράμματος Υποκατάστασης, σε συνεργασία με τις λοιπές Θεραπευτικές Μονάδες του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) σε Αθήνα και Πειραιά, διοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά, τη σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ