Σάββατο 22 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με «νέο πρόσωπο» στο διαδίκτυο

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απέκτησε νέο «πρόσωπο» στο Διαδίκτυο. Στην ίδια γνωστή διεύθυνση http://www.filmfestival.gr ο κινηματογραφόφιλος χρήστης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα σελίδα, η πλοήγηση της οποίας παρέχει πολλές νέες δυνατότητες και επιλογές. Στην αρχική σελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει την αφίσα του επερχόμενου 43ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 17 Νοεμβρίου 2002.

Από την πρώτη κιόλας σελίδα, επίσης, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να «ταξιδέψει» σε όλα τα site του Φεστιβάλ με τις επιλογές που του προσφέρονται, ενώ από τα banner μπορεί άμεσα: Να επισκεφθεί το Βιβλιοπωλείο, το οποίο περιλαμβάνει την πλήρη ανανεωμένη λίστα των βιβλίων που εξέδωσε το Φεστιβάλ, να διαβάσει το Πρώτο Πλάνο, την εφημερίδα του Φεστιβάλ. Να αναζητήσει φωτογραφικό υλικό από τις φεστιβαλικές εκδηλώσεις. Το καθένα από τα τέσσερα μεγάλα Φεστιβάλ που διοργανώνονται ετησίως (Φεστιβάλ Κινηματογράφου - Νοέμβριος, Ντοκιμαντέρ - Μάρτιος, Μαθητικών Ταινιών - Απρίλιος και VideoDance - Σεπτέμβριος), αποτελούν ξεχωριστές επιλογές, κάθε μία από τις οποίες οδηγεί στα αντίστοιχα site.

Στο κάθε site ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με το κάθε Φεστιβάλ, να ενημερωθεί για τα τμήματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις του, να ανατρέξει στο αρχείο του, να βρει τηλέφωνα και διευθύνσεις επικοινωνίας των υπευθύνων. Ξεχωριστή επιλογή αποτελούν και τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, όπου παρουσιάζεται η δράση του Φεστιβάλ στην εκπαίδευση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ