Σάββατο 22 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύσκεψη Απογόνων - Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ

Σύσκεψη των παραρτημάτων και των «πυρήνων» του της Αττικής πραγματοποίησε, την περασμένη Κυριακή το πρωί, ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Στη σύσκεψη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Τουγλίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των παραρτημάτων για τις εξελίξεις και τους στόχους της νέας διοίκησης στο επόμενο διάστημα. Επίσης, έγινε συζήτηση σχετικά με τις δραστηριότητες που πρέπει να αναπτύξει ο Σύλλογος, αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία των παραρτημάτων.

Από τη συζήτηση έγινε σαφής η ανάγκη για ένταση των προσπαθειών όλων των μελών του Συλλόγου για διεύρυνση των γραμμών του με την ένταξη νέων μελών και την ίδρυση νέων παραρτημάτων σε συνεργασία και με τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ. Σχετικά, τονίστηκε, χρειάζεται προσπάθεια για την ενημέρωση των απογόνων και των φίλων της Αντίστασης για τους στόχους που πρέπει να υλοποιηθούν και το ρόλο που καλείται να παίξει ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων της ΕΑ και του ΔΣΕ για την ανάδειξη και προβολή των ιδανικών και των οραμάτων της Ε.Αντίστασης. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, επισημάνθηκε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ