Πέμπτη 20 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υπόλογοι στην εργατική τάξη

Εξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με μόνο συμπαραστάτη το ΣΥΝ, νομιμοποίησαν τη συζήτηση των άρθρων

Σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, με τη συμμετοχή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ συνεχίστηκε χτες το απόγευμα η συζήτηση των άρθρων του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, συζήτηση που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε επί της αρχής του νομοσχεδίου, σε σύνολο 275 βουλευτών που ήταν παρόντες, υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν 144 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά 131 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δε διαφοροποιήθηκε κανένας και η μόνη απουσία που έχει κάποιο νόημα και αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή του πρώην υπουργού Υγείας Αλ. Παπαδόπουλου.

Οι υπουργοί Εργασίας Δ. Ρέππας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης στις ομιλίες τους δεν πρόσθεσαν τίποτα καινούριο στη συζήτηση επί της αρχής, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχαν αναφέρει και στη συζήτηση που είχε γίνει στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Ενδεικτικό της εικόνας που παρουσίασε η συζήτηση των άρθρων του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, είναι ότι αυτή έγινε με την παρουσία μόλις έξι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του εκπροσώπου του ΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ