Στο πλαίσιο αυτό στη Θεσσαλονίκη:
Η ΤΟ Γερμανίας της ΚΝΕ καλεί μέλη και φίλους της Οργάνωσης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε στη χώρα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο επιστημονικός κομμουνισμός, να διαδοθούν πιο πλατιά στη νεολαία οι επαναστατικές ιδέες του και προγραμματίζει:
- Πέμπτη 4 Δεκέμβρη στο Αμβούργο, στις 18.00, βιβλιοπαρουσίαση του «Μανιφέστου του Κομμουνιστικού Κόμματος», στο Magda Thurey Zentrum (Lindenallee 72, 20259 Hamburg).
- Κυριακή 7 Δεκέμβρη στο Οφενμπαχ στις 17.00: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Πειθαρχική Μεραρχία "999" - Γερμανοί Αντιφασίστες στην Ελλάδα 1941 - 1945» (Διεύθυνση: Speyerstraβe 7, 63065 OffenbachamMain).
Οι δράσεις θα συνεχιστούν στη Γερμανία και θα κορυφωθούν με μεγάλη εκδήλωση τον Γενάρη στο Βερολίνο.