Τρίτη 11 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Ψήφο στο ψηφοδέλτιο της ανατρεπτικής Αριστεράς

Η συνεργασία της ΝΑΣ, της Δημοκρατικής Κοινωνικής Κίνησης, της Αριστερής Ανανέωσης, είναι η αρχή μιας συνεργασίας που θα διευρυνθεί και από άλλες δυνάμεις, είναι η αρχή μιας πλατιάς συσπείρωσης σε επίπεδο νομού, που όχι μόνο έχει προοπτική, αλλά δίνει το στίγμα, εδώ στην καρδιά της χώρας, της διαφορετικής πολιτικής αντίληψης και στάσης και τη γενική πολιτική και για την Αυτοδιοίκηση. Αυτό τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία της η υποψήφια Νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη.

Στη συνέχεια, η ίδια, έκανε αναφορά στην πρόσφατη βάρβαρη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά, των δυνάμεων καταστολής, επισημαίνοντας ότι η κυρίαρχη πολιτική έχει επιλέξει τη στρατηγική της ανοιχτής βίας. Τόνισε ότι ευθύνη γι' αυτά τα γεγονότα έχουν και «οι αιρετοί που σφυρίζουν αδιάφορα» και «γίνονται συνένοχοι γι' αυτή τους τη στάση», την ίδια ώρα που λένε ότι «θέλουν να λύσουν προβλήματα για το λαό».

Η Ελ. Παντελάκη, σ' άλλο σημείο της ομιλίας της, τόνισε ότι «αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για τα λαϊκά στρώματα που στενάζουν σήμερα, να καταδικάσουν με την ψήφο τους, όλες αυτές τις παρατάξεις που στηρίζονται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ και αποδέχονται την κυρίαρχη πραγματικότητα χωρίς αποστροφές. Εφαρμόζουν την πολιτική που επιβάλλει η ΕΕ, το πρόγραμμα σύγκλισης, την επιχειρηματικότητα στην Αυτοδιοίκηση. Αποδέχονται την απευθείας φορολογία, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων».

Εμείς αρνούμαστε την κυρίαρχη πολιτική λογική, τόνισε αμέσως μετά η Ελ. Παντελάκη, «που λέει ότι τα σπασμένα της κρίσης του συστήματος πρέπει να τα πληρώσουν αυτοί που δεν ευθύνονται, οι εργαζόμενοι. Στηριζόμαστε στο λαϊκό κίνημα και την αντιπαλεύουμε. Το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας είναι το ψηφοδέλτιο της ανατρεπτικής Αριστεράς», κατέληξε η υποψήφια νομάρχης Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ