Σάββατο 8 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δώστε τη μάχη μαζί μας

Την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιούνη, στις 8.00 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, η πρώτη κεντρική συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 10 του Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (άγαλμα Αθηνάς) η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» Αθήνας - Πειραιά θα πραγματοποιήσει την πρώτη κεντρική συγκέντρωση.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν: Ο υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά Θανάσης Παφίλης, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Ηλίας Νικολόπουλος, η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αλέκος Βερναρδάκης.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμά τους οι δυνάμεις που συμπαρατάσσονται στη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» καλούν το λαό και τη νεολαία με τον αγώνα και την ψήφο τους να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική, να παλέψουν για μια Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη στους αγώνες και στις διεκδικήσεις του λαού. Καλούν το λαό του Λεκανοπεδίου να βρεθεί στο Πεδίον του Αρεως, να συμβάλει αποφασιστικά σε μια ελπιδοφόρα αντεπίθεση με προοπτική.

«Δώσε τη μάχη μαζί μας για Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση μαχητική, διεκδικητική», είναι το σύνθημα των δυνάμεων της συμπαράταξης. Η ψήφος στη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία είναι δύναμη στη δύναμή σου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ