Σάββατο 18 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Κρήτη ο Σπ. Στριφτάρης

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Την Τετάρτη, 22 Μάη, θα επισκεφτεί τα Χανιά όπου στις 10.30 π.μ. θα συναντηθεί με συνδικαλιστικούς φορείς των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει σε χωριά του κάμπου της Αγυάς, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα συναντηθεί με συνεταιριστικούς φορείς επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και θα μιλήσει για τα προβλήματα των μικρομεσαίων ΕΒΕ και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Την Πέμπτη, 23 Μάη, θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, όπου στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον κτηνοτροφικό σύλλογο Ρεθύμνου στα Ζωνιανά, στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον κτηνοτροφικό σύλλογο Ανωγείων και θα μιλήσει στα Ανώγεια για τις «καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στην αγροτική οικονομία και τις θέσεις του ΚΚΕ».

Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με συνεταιριστικούς φορείς των ΕΒΕ στην αίθουσα Α. Παπανδρέου του Δήμου Ηρακλείου, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα συναντηθεί με συνδικαλιστικούς φορείς των ΕΒΕ Ηρακλείου και θα μιλήσει στην αίθουσα «Ανδρόγεω» με θέμα: «Τα προβλήματα των μικρομεσαίων ΕΒΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ