Πέμπτη 25 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
Εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη

Οι Επιτροπές Ειρήνης Εξαρχείων - Νεάπολης, Γκύζη, Κολωνακίου, Αμπελοκήπων, καθώς και η ΠΕΑΕΑ των περιοχών αυτών, η ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς καλούν τους πολίτες και ειδικά τη νεολαία σήμερα Πέμπτη στις 19.00 στο πάρκο Παναθήναια (Λεωφ. Αλεξάνδρας) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών του Ισραήλ με την πλήρη κάλυψη των ΗΠΑ και της ΕΕ ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, που αγωνίζεται για πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, σήμερα Πέμπτη στις 19.00, με ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ Ν. Φωτιάδη.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ταύρου το Σάββατο, 27 Απρίλη, και οι μαθητές του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Ταύρου θα κάνουν εξόρμηση για την οικονομική ενίσχυση των Παλαιστινίων.

Εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και καταδίκης της γενοκτονίας που συντελείται σε βάρος του από τη δολοφονική ισραηλινή μηχανή, διοργανώνουν μαζικοί φορείς της Ανθούπολης, το Σάββατο, 27/4, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ανθούπολης (τέρμα λεωφορείων). Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν για την ειρήνη και οι ζωγραφιές τους θα σταλούν και θα εκτεθούν στα δημοτικά σχολεία της Παλαιστίνης. Θα γίνουν ομιλίες από εκπροσώπους των φορέων, ενώ θα μιλήσει και ο Ι. Σάμπρι, εκ μέρους της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Ελλάδα. Θα ακολουθήσει συναυλία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από: Φιλοπρόοδο Σύλλογο Ανθούπολης, Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου, Νεανική Δράση για την Ειρήνη, Σύλλογο Γυναικών Περιστερίου, Σύλλογο Δασκάλων - Νηπιαγωγών Περιστερίου, Συνδικάτο Οικοδόμων Περιστερίου, Φωτογραφική Ομάδα 10ου Λυκείου, 15μελή μαθητικά συμβούλια 9ου και 10ου Λυκείου και οι Σύλλογοι Γονέων των 10ου, 24ου, 29ου Δημοτικών Σχολείων.

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Φιλαδέλφειας διοργανώνει την Κυριακή 28 Απρίλη στην πλατεία Κέρκυρας - εργατικές πολυκατοικίες - στις 18.30 εκδήλωση αλληλεγγύης, με ομιλητές τον Δ. Καλτσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, και εκπρόσωπο της παλαιστινιακής παροικίας στη χώρα μας. Θα ακολουθήσει συναυλία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ