Τετάρτη 17 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Στην αυριανή μάχη μπαίνουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ, παρά τις αισχρές προσπάθειες συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ να τους εμποδίσουν.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ενωσης Τεχνικών ΟΤΕ (αριθμεί πάνω από 8.000 τεχνικούς) αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στην απεργία. Το ΔΣ του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας και νομού Αττικής κατά πλειοψηφία επίσης αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία. Το Σωματείο είναι το μεγαλύτερο των ΕΛΤΑ και αριθμεί περίπου 1.500 μέλη.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις, με την κάλυψη των Εργατικών Κέντρων, απευθύνει σε όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους η Επιτροπή Αγώνα Τραπεζοϋπαλλήλων.

«Παρών» στο αυριανό απεργιακό συλλαλητήριο δίνουν και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Συνδικαλιστών Εκπαιδευτικών. Αποφάσεις για συμμετοχή έχουν λάβει οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ελλη Αλεξίου», «Σωκράτης», «Κ. Σωτηρίου», Αιγάλεω, «Παρθενώνας», «Μακρυγιάννης» και οι ΕΛΜΕ Α' - Γ' Ανατολικής Αθήνας, Ε' Ανατολικής Αττικής και Γ' Αθήνας, Ε' Αθήνας και Γ' Δυτικής Αθήνας που πραγματοποιούν διευκολυντικές στάσεις εργασίας για τη συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ