Κυριακή 14 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ουρές και στο «184»!

Την επομένη της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη η στήλη σχολίαζε τα όσα είπε για τις ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ που... «υπάρχουν ακόμα», αλλά και τις πρωθυπουργικές υποσχέσεις, ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί οριστικά με τα τηλεφωνικά ραντεβού στο ΙΚΑ - την τηλεφωνική υπηρεσία «184».

Σημειώσαμε τότε, ότι, στο σύστημα αυτό δεν περιλαμβάνονται όλα τα υποκαταστήματα και ότι η όποια μείωση στις ουρές για αναζήτηση γιατρών, μεταφέρεται στον εργαστηριακό τομέα, καθώς το «184» δεν κλείνει ραντεβού και γι' αυτόν.

Το τι πραγματικά συμβαίνει με τα ραντεβού, βέβαια, μας το περιέγραψε συνταξιούχος αναγνώστης (τα στοιχεία είναι στη διάθεση της εφημερίδας): «Επί 15 μέρες ζητώ να μου κλείσουν ραντεβού για οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ των Αγίων Αναργύρων και μου λένε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για τις επόμενες 32 μέρες. Τους λέω να μου κλείσουν σε δυο μήνες ραντεβού, αλλά και πάλι μου λένε πως δεν μπορούν να κλείσουν παραπέρα από τις 32 μέρες. Τριάντα δύο και 15 δεν κάνουν σαράντα εφτά; Αυτή δεν είναι ουρά 1,5 μηνών;».

Αυτές τις ουρές, όμως, δεν τις βλέπει ο Κ. Σημίτης...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ