Παρασκευή 26 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Οργώνουν γειτονιές και χώρους δουλειάς για τη νέα εκλογική μάχη

Πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

Χωρίς ίχνος εφησυχασμού οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική συνεχίζουν τη μάχη για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Εκατοντάδες συσκέψεις και περιοδείες οργανώνονται, συζητώντας το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως πώς ακόμη περισσότεροι θα συμβάλουν με όλους τους τρόπους, ώστε από τις νέες κάλπες να προκύψει ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ ως το μόνο αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

«Δεν χάνουμε λεπτό οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις συνοικίες του Νότιου Τομέα, μαζί με τους εκατοντάδες φίλους και οπαδούς του Κόμματος συνεχίζουμε το πλατύ πολιτικό άνοιγμα για τη μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ», εξηγεί στον «Ριζοσπάστη» η Μάγδα Χαλτσοτάκη, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης.

Τονίζει πως αυτή την προσπάθεια χαρακτηρίζει το ακόμη περισσότερο θάρρος και ορμή που έχει τροφοδοτήσει η άνοδος του Κόμματος πανελλαδικά αλλά και στον Νότιο Τομέα Αθηνών, αγγίζοντας το διψήφιο ποσοστό και εκλέγοντας 2 βουλευτές.

Προσθέτει το κουράγιο και την ανάταση που εκδηλώνουν αυτές τις μέρες στα μέλη του Κόμματος πολλοί «που έκαναν το βήμα αλλά και άλλοι που μπορεί να το ανέβαλαν, αλλά τώρα βλέπουν πιο καθαρά ότι η στήριξή τους στο ΚΚΕ είναι η μόνη επιλογή για μία ρωμαλέα λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην επίθεση της επόμενης κυβέρνησης».


Υπογραμμίζει ότι «με όλους αυτούς αλλά και με χιλιάδες ακόμη θα βρεθούμε μέχρι την επόμενη κάλπη, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στους χώρους εκπαίδευσης, άθλησης και αναψυχής, στις δεκάδες συσκέψεις και εκδηλώσεις που προετοιμάζουν οι οργανώσεις σε όλους τους δήμους, με την πανεξόρμηση του "Ριζοσπάστη" αυτών των ημερών.

Για να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να ανέβει ακόμη περισσότερο το Κόμμα μας, για να μην κλαπούν οι δύο βουλευτικές έδρες που έδωσε ο λαός της περιοχής μας, ώστε να έχει βουλευτές κομμουνιστές αγωνιστές μέσα κι έξω απ' τη Βουλή, στις γειτονιές του».

Το πρόγραμμα συσκέψεων σήμερα και αύριο

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Τεχνικών Εταιρειών στην αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλ. Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Τριάδας, στα γραφεία του ΚΚΕ (Τερψιθέας 6). Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, και ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Περιστερίου στο cafe Αγίου Κήρυκου 23, στην πλατεία Γιαννάκου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ελληνικού και Αργυρούπολης, στο Ρακο-καφενέ «90 μοίρες»,(Θουκυδίδου 55 Αργυρούπολη).

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ στον όμιλο ΟΤΕ, στην Ταβέρνα - Ψησταριά «Ο Θωμάς» (Χαλκοκονδύλη 39, Περιστέρι, Μετρό «Ανθούπολη»). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, βουλευτής του ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Χολαργού - Παπάγου, στο δημαρχείο Χολαργού (Περικλέους 55). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ, οι ΚΟ Καλλιθέας, στο cafe «Ηλιόπετρα» (Θησέως 99). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Παλαιού Φαλήρου, στην πλατεία Ντάβαρη. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Μπουρναζίου, στο καφενείο του Αλέκου στην Παλιά Πλατεία Μπουρναζίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Περάματος, στην πλατεία Ηρώων. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Χιώνης και ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Βαρβάρας, στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης (Καλαντζάκου 27). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, στο Α ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας. Θα μιλήσει η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Κορυδαλλού, στην Πλατεία Ελευθερείας. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στη Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κολιάτσου, στο cafe «Ζαννής» (Ροστάν 35). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού, στην οδό Κακλαμανάκη 21. Θα μιλήσει ο Πέτρος Καράμπελας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ταύρου, στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου, στο Παλαιό Δημαρχείο. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια στον Νότιο Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ «Ριζοσπάστη», 902.gr και ΜΜΕ Αττικής, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος» (Τροίας 36,Βικτώρια). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Σμύρνης, στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Κεντρικού Μενιδίου, στο Στέκι της ΚΝΕ (κεντρική πλατεία). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κάμπας, Γραμματέας της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Σαλαμίνας, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (πλατεία Αίαντα). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων και Γονέων ΑμεΑ στην αυλή του Μουσείου Αγωνιστών της Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Νέας Ιωνίας στον πεζόδρομο ΚΕΠ (Π. Ιωακείμ 4, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Ηλιούπολης στην πλατεία Αγγελου Σικελιανού. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ