Τρίτη 21 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη 21 Μάρτη

Στις 7 μ.μ. στο «Habit Cafe» (Ν. Ζέρβα 10) η TO Ιωαννίνων του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η Τέχνη ζωντανή!». Ομιλητής θα είναι ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη 22 Μάρτη

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα 1 του Τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ για το πραγματικά νέο και καινοτόμο στην Επιστήμη και την Ερευνα». Ομιλήτρια θα είναι η Αφροδίτη Κτενά, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Εβρου οργανώνει το πρωί περιοδεία στο Σουφλί, με τους υποψήφιους βουλευτές ΠΕ Εβρου με το ΚΚΕ Τριαντάφυλλο Φωτιάδη και Χρήστο Κουγιουμτζή. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί περιοδεία - σύσκεψη σε Φτελιά και Ελιά.

Πέμπτη 23 Μάρτη

-- Στις 8 μ.μ. στην ταβέρνα - ψησταριά «Το καπηλειό μας» στην Ολυμπιάδα Μαρμάρων στα Γιάννενα, οι ΚΟΒ Κατασκευών και Εργοστασίων διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «`Η οι ζωές μας ή τα κέρδη τους. Ελπίδα οι αγώνες του λαού και της νεολαίας». Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Παρασκευή 24 Μάρτη

Η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή ΠΕ Εβρου με το ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, αντιπλοίαρχος ε.α. ΠΝ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ