Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην περιοχή

«Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Αυτή η φράση μας έρχεται στο μυαλό για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Περιστέρι», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικών Συνοικιών - Περιστερίου του ΚΚΕ.

Οπως αναφέρει, «αφού γέμισε "ασφυκτικά" μια καφετέρια με υποψήφιους βουλευτές, τοπικούς "παράγοντες" και στελέχη της "ανεξάρτητης" διοίκησης Παχατουρίδη, ανακοίνωσε, ανάμεσα σε άλλα γλυκανάλατα αστειάκια για τις εκλογές, ότι θα είναι υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα.

Δεν σταμάτησε όμως δυστυχώς μόνο εκεί... Ηρθε με "θράσος" να πει στον λαό της Δυτικής Αθήνας ότι πρώτο μέλημά του είναι η Υγεία...

Τη φροντίδα και αυτής της κυβέρνησης για την Υγεία την έχει βιώσει στο πετσί του ο λαός της Δυτικής Αθήνας, διαχρονικά. Ξεκινώντας από το κλείσιμο νοσοκομείων όπως το Λοιμωδών, την άθλια εικόνα των εκατοντάδων ράντζων στο "Αττικόν", την εγκατάλειψη του ΨΝΑ, την απαξίωση όλων των Κέντρων Υγείας που πλέον υπολειτουργούν με τεράστιες ελλείψεις».

«Για παράδειγμα, λίγα μέτρα μακριά από τη φιέστα του πρωθυπουργού, υπάρχει το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, που παραμένει μήνες χωρίς θέρμανση, και απαρτίζεται από το 1/3 των γιατρών που είχε κάποτε. Ενώ δίπλα ανοίγουν σαν τα μανιτάρια τα ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα, λόγω της αδυναμίας του Κέντρου Υγείας να καλύψει ακόμη και απλές εξετάσεις αίματος.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται το Νοσοκομείο "Αττικόν", με τη γνωστή κατάσταση οι ασθενείς να περιμένουν ώρες να εξεταστούν όταν έχει εφημερία λόγω της υποστελέχωσης. Ενώ το νέο "μαγικό" της κυβέρνησης είναι η δήθεν εξαφάνιση των ράντζων, με το αζημίωτο βέβαια, αφού μεταφέρει τους ασθενείς σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Περιστερίου, μοιράζοντας εκατομμύρια στους μονοπωλιακούς ομίλους που κάνουν μπίζνες με την υγεία του λαού», τονίζει και προσθέτει:

«Δεν σταμάτησε εκεί όμως ο κ. Μητσοτάκης. Συνέχισε τονίζοντας ότι η υποψηφιότητά του στη Δυτική Αθήνα συμβολίζει τη στήριξη στους αδύναμους... Αυτήν τη στήριξη που είχαν και αυτά τα τέσσερα χρόνια που εκλέχτηκε βουλευτής από τη Δυτική Αθήνα».

Η ανακοίνωση θυμίζει στον πρωθυπουργό ότι «τα "παιδιά από το Περιστέρι... που πρέπει τα όνειρά τους να φτάνουν μέχρι τις τεχνικές σχολές για ψυκτικούς", έχουν ζεστή καρδιά αλλά κρύο αίμα. Κριτήριο για τις εκλογές θα έχουν την εργατική τους περήφανη καταγωγή και δεν "βολεύονται με λιγότερο ουρανό"». Καλεί στη συνέχεια τον λαό «να βγάλει τα συμπεράσματά του, παίρνοντας ως παράδειγμα την ίδια του τη ζωή. Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτε από όσους παρουσιάζονται ως "σωτήρες" του, παλιούς και νέους».

«Με την οργάνωση της πάλης και ισχυρό ΚΚΕ, ο λαός μπορεί να πάρει ανάσες ανακούφισης, να παρεμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα, να καθυστερήσει τα νέα που έρχονται με όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει, να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής για να ζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του, που απέχουν έτη φωτός από τη χαμοζωή όπου τον καταδικάζουν οι κυβερνήσεις του άδικου συστήματος της εκμετάλλευσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις απαντούν στη διεύρυνση των ΣΔΙΤ και την αθλιότητα των ράντζων(2023-02-14 00:00:00.0)
Μαζική συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Υγείας του λαού της Δυτικής Αθήνας(2019-03-19 00:00:00.0)
«Μια τυπική εφημερία...»(2019-01-17 00:00:00.0)
Να ακυρωθεί η μεταφορά προσωπικού από το «Αγία Βαρβάρα»(2012-08-01 00:00:00.0)
Νέα μέτρα σε βάρος της υγείας του λαού(2006-03-22 00:00:00.0)
«Θετικός» απολογισμός από την κυβέρνηση...(2005-03-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ