Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συσκέψεις - εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εκπαιδευτικών στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βίλα Στέλλα» (Γαλήνης και Σοφίας - πλησίον στ. ΗΣΑΠ Ν. Ηράκλειο). Θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Αθήνας και ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη νέων εργαζομένων - ανέργων για συστράτευση και οργάνωση της δράσης με σκοπό τη νέα πολιτική εξόρμηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πολιτική, οργανωτική και εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ στο «Cafe Eleven» στην περιοχή Αγία Αννα (Μενίδι) με ομιλητή τον Πέτρο Καράμπελα, υποψήφιο βουλευτή Ανατολικής Αττικής.

- Στις 5 μ.μ., η ΚΟ MARRIOTT της ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού καλεί σε σύσκεψη με ξενοδοχοϋπάλληλους, στο Cafe του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Χατζούδας, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Χερσονήσου - Μινώα του ΚΚΕ στο εστιατόριο «Del Mondo» στο Αρκαλοχώρι, με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο. Θα ακολουθήσει γλέντι με τους Σακαβέλη Νίκο (μπουζούκι, φωνή), Ζηδιανάκη Νίκο (αρμόνιο) και Διαμαντίδη Γιάννη (φωνή).

- Στις 7.30 μ.μ. ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, γγ του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο της Κρήνης.

- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο Μελισσοχώρι, θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στο Πρόχωμα με τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

- Στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Σταυροδρόμι» στο Αιγίνιο, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κουλαουζίδης, υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας στην αίθουσα δημαρχείου Κηφισιάς. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής καλεί σε σύσκεψη με γονείς, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών (Μεσογείων 403). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής του Βόρειου Τομέα.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καματερού - Γεροβουνίου στο ΚΑΠΗ Καματερού (Θεσσαλονίκης 36 & Β. Γεωργίου 14). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών.

- Στις 12.30 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης καλεί σε σύσκεψη με ασκούμενους δικηγόρους στο Cafe του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Καισαριανής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ ασπίδα προστασίας για τα παιδιά. Επιβαρυντικοί και προστατευτικοί παράγοντες στην εκδήλωση φαινομένων βίας και εξαρτήσεων, κατά την παιδική και εφηβική ηλικία». Θα μιλήσει η Λεμονιά Φακάρου, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών.

- Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει μεγάλη έκθεση με τα έργα του κομμουνιστή καλλιτέχνη Δημήτρη Γιολδάση, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατό του. Η έκθεση θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας και στις 6 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια, με ομιλήτρια την Εύα Μελά, εικαστικό, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού!» η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο Ληξούρι, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Παγώνης, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ