Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρωταγωνιστές σε κάθε εργατική - λαϊκή κινητοποίηση οι υποψήφιοι του ΚΚΕ!

Στόχος η εκ νέου εκλογή βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία
Στόχος η εκ νέου εκλογή βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία
Με την πίστη και αισιοδοξία για θετικά για το ΚΚΕ αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές, αλλά και σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν μέσα στον χρόνο, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης στην παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κόμματος.

Τη μαζική και μαχητική εκδήλωση των Οργανώσεων του Αγρινίου άνοιξε ο Γραμματέας της ΤΕ Πάνος Σταθελάκης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στον νομό απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές, που στήριξαν και οργάνωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα την πάλη των εργαζομένων και του λαού, απ' όποια θέση και αν βρέθηκαν.

Τόνισε ότι πρόκειται για υποψήφιους γνωστούς με τα μικρά τους ονόματα στα λαϊκά στρώματα και κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και στον νομό, εκλέγοντας εκ νέου κομμουνιστή βουλευτή, ώστε με το Κόμμα ακόμη πιο δυνατό να ενισχυθεί η δύναμη των εργαζομένων και του λαού.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό και εκ νέου υποψήφιος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας:

-- Μάκης Αραβανής: Επιμελητής Β' του ΕΣΥ, παθολόγος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νομού.

Αιτωλοακαρνανία
Αιτωλοακαρνανία
-- Σοφία Καζαρίδη-Πάτουλα: Εργάτρια, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.

-- Σπύρος Κοτοπούλης: Αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

-- Αθηνά Κουτρούμπα: Καθηγήτρια Φυσικής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

-- Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Σούλα Μπούρα: Εργάτρια, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας.

-- Βασίλης Νικάκης: Πρώην διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου.

-- Νίκος Παπαναστάσης: Αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Κώστας Σιέττος: Καθηγητής εφαρμοσμένων μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης της Ιταλίας.

Στην Αρκαδία

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι όρος για να πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας, αγωνιστικής ανάτασης, καθώς την επιπλέον δύναμή του το ΚΚΕ θα την καταθέσει στην προσπάθεια ανασύνταξης του κινήματος. (...) θα δώσει ώθηση στο να βγει η εργατική τάξη, ο λαός στο προσκήνιο, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων», τονίζει, μεταξύ άλλων, η ΤΕ Αρκαδίας σε δελτίο Τύπου της, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στον νομό.

Ξάνθη
Ξάνθη
Οι υποψήφιοι βουλευτές στον νομό είναι:

Γιώργος Ασημόπουλος: 36 χρονών, Χημικός ελεύθερος επαγγελματίας.

Δανάη Καραθανάση: 30 χρονών, Αρχαιολόγος.

Γιώργος Κατσιρούμπας: 63 χρονών, Συνταξιούχος ΟΤΑ, δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης

Παναγιώτα Πανούση: 48 χρονών, Μηχανολόγος Μηχανικός, Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Γιάννης Ρουσάλης: 66 χρονών, Συνταξιούχος Υδραυλικός - Ηλεκτρολόγος.

Στην Ξάνθη

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ξάνθη για τις εθνικές εκλογές, όπως και τους υποψήφιους δημάρχους με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους δήμους Ξάνθης και Αβδήρων, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ξάνθη απαρτίζουν:

-- Βαγγέλης Βακιρτζής, (Μπακέρο), 41 χρονών κουρέας. Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Κουρέων - Κομμωτών/τριών Ξάνθης «η Καλλιτεχνική», εκπρόσωπος της «Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης» στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Ξάνθης

-- Παρασκευή Μαχαιρίδου, 45 χρονών από τη Γεωργία, κατοικεί στη Γενισέα. Δικαστική υπάλληλος. Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Δικαστικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Εκλεγμένη στο ΔΣ του πολιτιστικού - μορφωτικού συλλόγου Γενισέας και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας.

-- Μπιργκιούλ Μαξούμ, 29 χρονών από τα Κιμμέρια. Απόφοιτος του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ενδυσης του ΔΙΠΑΕ. Εργαζόμενη στην ιδιωτική Εκπαίδευση. Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ξάνθης (μέλος ΟΓΕ).

-- Παναγιώτα Ρόιδου, 43 χρονών από το Δέκαρχο. Ιδιωτική υπάλληλος. Γραμματέας του ΔΣ της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης.

-- Χαράλαμπος Φωτιάδης, 72 χρονών φαρμακοποιός, με σημαντική συμβολή στο γονεϊκό κίνημα της πόλης, πρωτοστατώντας στην ίδρυση της Ενωσης Γονέων αλλά και στον αγώνα για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, για την ίδρυση του Ειδικού Σχολείου και του ΕΕΕΕΚ στη Γενισέα. Δραστηριοποιήθηκε και στη ΦΕΞ, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ξάνθης.

Υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η Παρασκευή Μαχαιρίδου, ενώ στον δήμο Ξάνθης ο νυν δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, βιομηχανικός εργάτης, εκπρόσωπος των ταξικών δυνάμεων στο ΔΣ του ΕΚΞ και αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, Κώστας Βογιατζής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ