Κυριακή 24 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΔΥΕ
Οι παγκόσμιες επιπτώσεις μετά την 11η Σεπτέμβρη

Πραγματοποιείται την Τετάρτη, 27 Μάρτη, στις 5.30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ

Ημερίδα διοργανώνει η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), με θέμα: «11η Σεπτέμβρη 2001 και παγκόσμιες επιπτώσεις», την Τετάρτη 27 Μάρτη και ώρα 5.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69 και Αινιάνος).

Η εναρκτήρια ομιλία θα γίνει από μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ, ενώ συντονιστής της συζήτησης, για τις τέσσερις παρακάτω ενότητες θεμάτων, θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσαπόγας:

- «Ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία. Επιπτώσεις στους λαούς των Βαλκανίων», με εισηγητή τον Δρ. Νίκο Κατσαρό, γραμματέα Βαλκανικών Χημικών Ενώσεων και διευθυντή Ερευνών του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

- «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή», με ομιλητή τον τέως πρέσβη Θέμο Στοφορόπουλο.

- «Η επέκταση του πολέμου στον υπόλοιπο κόσμο», με ομιλητή τον Στρατή Κουνιά, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ.

- «Αντιιμπεριαλιστικό κίνημα», με ομιλητή τον Αντώνη Αντανασιώτη, δικηγόρο, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και μέλος της Κίνησης «Νομικοί για την Ειρήνη».

Μετά το τέλος των ομιλιών, θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους.

  • Η ΠΕΔΥΕ θα συμμετάσχει στην πανελλαδική εκδήλωση για το γιορτασμό του Κιλελέρ. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 30 Μάρτη, στις 7.00 π.μ., από την πλατεία Κάνιγγος. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 010 3827.303 - 010 3843.444.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ