Παρασκευή 27 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Στο ίδιο έργο θεατές με πλημμύρες σε δρόμους και σχολές!»

Ανακοίνωση των εκλεγμένων με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» στα ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας

Εξετάσεις υπό το φως των... φακών στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ!
Εξετάσεις υπό το φως των... φακών στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ!
«Αμφιθέατρα και διάδρομοι που πλημμύρισαν, ταβάνια που έσταζαν αποτελούν την εικόνα του πανεπιστημίου του 2023», σημειώνουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» για την εικόνα που παρουσίαζαν σχολές στην Αττική κατά τη χτεσινή νεροποντή.

«Στο ίδιο έργο θεατές με πλημμύρες σε δρόμους και σχολές!», σχολιάζουν, καταγράφοντας:

«Με τις πρώτες βροχές οι δρόμοι της Αθήνας και οι σχολές μας έγιναν για μία ακόμη φορά λίμνες και ποτάμια!

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ιδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό!! Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα!».

Σχολιάζουν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ»: «"Τι πιο σύνηθες να συμβεί", θα πει κανείς, αφού όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλό τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα.

Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά... έβρεξε!!! (...)

-- Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματά τους λόγω των καιρικών συνθηκών.

-- Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές μας, ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ' τα Ιδρύματα».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ