Τετάρτη 25 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 28/1

Στις 7 μ.μ. στο Παλαί ντε Σπορ / Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας / Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το Σάββατο 28/1/2023 στις 7 μ.μ., στο Παλαί ντε Σπορ, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Γιώργο Νταλάρα και τους Ασπασία Στρατηγού και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Καθημερινά οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μεταφέρουν το κάλεσμα συμμετοχής στη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, μέσα από το πλατύ πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιούν στον λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, με το Κάλεσμα της ΚΕ για συμπόρευση με το ΚΚΕ, αλλά και μέσα από μαζικές εξορμήσεις ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνονται περιοδείες και σε μεγάλους χώρους δουλειάς όπως: Στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο εμπορικό κέντρο «COSMOS» και το Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Επίσης η ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Τετάρτη προγραμματίζει πανεξόρμηση σε βιομηχανίες και συγκεκριμένα: Στην επιχείρηση «Παπαδοπούλου ΑΕ» με την Νάσια Αγοραστού, υποψήφια βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης. Στις βιομηχανίες ΔΕΛΤΑ και «Μπαρμπα-Στάθης» με τον Χάρη Κυριαζίδη, υποψήφιο βουλευτή στη Β' Θεσσαλονίκης. Στην ΣΙΔΕΝΟΡ με τον Παναγιώτη Κολογκούνη, στέλεχος του ΚΚΕ. Στη ΜΕΒΓΑΛ με τον Κριστιάν Τριανταφυλλίδη, στέλεχος του ΚΚΕ. Στην «TOSOH» με τον Περικλή Παπαδόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ. Στην «ΠΥΡΑΜΙΣ» και την «DS Smith». Και τέλος σύσκεψη με εργαζόμενους στον ΟΣΕ με τον Κώστα Ιωσηφίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Πλάτωνος 7, Θεσσαλονίκη).

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, στη μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα ο Γιώργος Νταλάρας, μαζί με την Ασπασία Στρατηγού και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τα εμβληματικά έργα του Απόστολου Καλδάρα «Μικρά Ασία» και «Βυζαντινός Εσπερινός», αλλά και άλλα γνωστά τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Συντελεστές θα είναι:

Μουσικοί: Βαγγελάκης Αποστόλης, πνευστά, Γρυσμπολάκης Μάνος, ακορντεόν, Ζέρβας Χρήστος, κιθάρα, Κορακάκης Βασίλης, μπουζούκι, Μαντικός Ηλίας, κανονάκι, Μαρινάκης Γιώργος, βιολί, Μάτσικας Γιώργος, μπουζούκι, Παπαχριστούδης Γιώργος, πιάνο, Πλαγιανάκος Γιάννης, κοντραμπάσο, Σαμιώτης Στράτος, κρουστά, Χριστοδουλάκης Δημήτρης, drums.

Ενορχήστρωση - Επιμέλεια προγράμματος, Γιώργος Νταλάρας.

Ενορχηστρωτική επιμέλεια, Γιώργος Παπαχριστούδης.

Σκηνοθετική επιμέλεια προβολών, Σούλης Νίκος.

Σχεδιασμός Ηχου, Ηχοληψία, Ζαχόπουλος Αντώνης, stage, Κουλούρης Βαγγέλης, FoH. Φωτισμοί, Μανιατάκος Γιάννης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ