Πέμπτη 19 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρώτη και αυτοδύναμη η ΔΑΣ στον Σύλλογο ΟΤΑ Χανίων

Πρώτη δύναμη και αυτοδύναμες αναδείχθηκαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ (συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ) στις αρχαιρεσίες για ΔΣ στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χανίων.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 649 εργαζόμενοι και το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ έλαβε 407 ψήφους και 7 έδρες (είχε λάβει 5). Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία έλαβε 225 ψήφους και 4 έδρες (είχε λάβει 6).

Η ΔΑΣ ΟΤΑ χαιρετίζει τη συμμετοχή και τη μεγάλη στήριξη στο ψηφοδέλτιό της και σημειώνει ότι οι περισσότερες από 160 νέες ψήφοι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές και η αυτοδυναμία στο νέο ΔΣ «μας γεμίζει με ευθύνες αλλά και με δύναμη και κουράγιο να ζωντανέψουμε τον σύλλογό μας για να συνεχίσουμε με τη γραμμή συσπείρωσης, με γραμμή πάλης που βάζει στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες. Προχωράμε μπροστά, για σωματείο ζωντανό δίπλα στους συναδέλφους μας, σωματείο μαζικό, που θα παλεύει για ανάκτηση των απωλειών μας, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για σύγχρονα ασφαλή κτίρια, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ