Πέμπτη 21 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «επαναστάτες»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Θα ξαναβγούμε στα Τέμπη», δήλωσε ο Θ. Κοκκινούλης, πρόεδρος της Ενωσης Συνεταιρισμών Λάρισας, μόλις έγινε γνωστό και επισήμως ότι κοντά στους 200.000 τόνους από τη φετινή παραγωγή βαμβακιού μένουν εκτός επιδότησης.

«Επαναστάτης» μεν ο πρόεδρος, αλλά καθότι ...εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, μάλλον, δεν πείθει για τις ...αγνές προθέσεις του. Και δεν πείθει, όχι μόνο γιατί ήταν ένα από τα αγροτικά στελέχη της ΝΔ που «έβαλαν το χεράκι τους» για να διαλυθούν τα μπλόκα στα Τέμπη και σε άλλες περιοχές της χώρας, αλλά και διότι εξακολουθεί να κινείται στην τακτική υπονόμευσης των ενωτικών αγώνων της αγροτιάς.

Στα πλαίσια αυτής της υπονομευτικής τακτικής, κινείται και η πρότασή του να πάνε οι αγρότες να «γιορτάσουν αγωνιστικά» το Κιλελέρ στο χώρο όπου θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης - μπορεί να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ - την ίδια μέρα και ώρα που θα πραγματοποιείται ο αγωνιστικός, πανελλαδικός γιορτασμός του Κιλελέρ, με παναγροτικό συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Καλύτερο «φίλο και συμπαραστάτη» δε θα βρει ο υφυπουργός Γεωργίας, Β. Αργύρης, χρησιμότερο «αντίπαλο» δε θα πετύχει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και καλύτερο «κυβερνητικό αγροτοσυνδικαλιστή» δεν πρόκειται να έχει ο Κ. Καραμανλής, αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ