Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοέμβρη, η ΚΝΕ ξεδιπλώνει πολύμορφη δραστηριότητα με περιοδείες, συσκέψεις και εκδηλώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας, σε πανεπιστήμια, σχολεία, χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας και γειτονιές.

  • Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες η ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ προγραμματίζει εκδηλώσεις:

-- Στη Φυσικομαθηματική Σχολή, αύριο Παρασκευή, στη 1 μ.μ. στο Αμφιθέατρο 21 του τμήματος Μαθηματικών. Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την ισοτιμία των γυναικών.

-- Στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., ισόγειο Α' ΦΕΠΑ. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και επικεφαλής της Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ για τις νέες γυναίκες και τα νέα ζευγάρια.

-- Στις Σχολές Υγείας, την Τρίτη 29 Νοέμβρη, στις 3 μ.μ., στο αμφιθέατρο Παθ. Αν. της Ιατρικής Σχολής. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Επίσης, οι ΤΟ Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org