Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Νέα κινητοποίηση ενάντια στην απαράδεκτη απόλυση

Με στάση εργασίας και νέα κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων» κλιμακώνει τις παρεμβάσεις ενάντια στην απόλυση της προέδρου του, Ελπίδας Νασιοπούλου.

Σε συνέχεια της προχτεσινής μαχητικής παράστασης διαμαρτυρίας από κοινού με εκπροσώπους μιας σειράς σωματείων και φορέων από τους δεκάδες που εξέφρασαν την αλληλεγγύη και στήριξή τους, ο Σύλλογος καλεί σήμερα στις 4 το απόγευμα και πάλι έξω από το φροντιστήριο «Πρωτοπορία» στη Νέα Ιωνία, (Μητροπολίτου Τιμοθέου 18), εξαγγέλλοντας στάση εργασίας 15.00-18.00.

«Να είμαστε όλοι εκεί! Η δύναμή μας, η αλληλεγγύη πρέπει να εκφραστεί με όλους τους τρόπους», δηλώνει ο Σύλλογος στο σχετικό κάλεσμα και ξεκαθαρίζει: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Κανένας εργαζόμενος με ημερομηνία λήξης. Κάτω τα χέρια από τους εκπροσώπους των εργαζομένων». Παράλληλα, ευχαριστεί «όλα τα σωματεία για τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους μπροστά στην απόλυση της προέδρου του σωματείου, με αιτιάσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά, επειδή μετά από την είδηση ότι το συγκεκριμένο φροντιστήριο θα άνοιγε την 17η Νοέμβρη, εκείνη εξήγησε στην εργοδοσία ότι η ημέρα αυτή είναι αργία για την Εκπαίδευση και τα φροντιστήρια είναι κλειστά και μίλησε στους μαθητές για το Πολυτεχνείο».

Στα δεκάδες σωματεία και φορείς που ζητούν την ανάκληση της απόφασης, προστίθενται η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) που καλούν σε συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org