Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πρόγραμμα πλούσιας πολιτικής δραστηριότητας

Βιβλιοπαρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα:

  • Σάββατο 12 Νοέμβρη: Εκδήλωση γνωριμίας με την ΚΝΕ για μαθητές Γυμνασίου πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας, στις 7 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, Βικτώρια).
  • Κυριακή 13 Νοέμβρη:

-- Η ΤΟ Νότιων Συνοικιών Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ γράφουμε τον επίλογο του κόσμου των πολέμων! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας κόντρα σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς!», που βασίζεται στη νέα έκδοση της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, «Αλήθειες και Ψέματα για τον καπιταλισμό. 1. Ιμπεριαλιστικός πόλεμος». Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση για την 49η επέτειο από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, στις 7 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι, με θέμα «Τα συμπεράσματα από το Πολυτεχνείο επίκαιρα όσο ποτέ». Θα μιλήσει ο Νίκος Καίσαρης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι από τη μουσική ομάδα του Στεκιού. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Η ΤΟ Εύβοιας πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της μπροσούρας της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», στις 6 μ.μ. στη Χαλκίδα, στα γραφεία του Κόμματος (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή). Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Λαμία παρουσιάζουν τη νέα έκδοση της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμίας (οδός Λεωνίδου). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Βασίλη Γεωργίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

  • Τρίτη 15 Νοέμβρη: Η ΤΟ Εύβοιας πραγματοποιεί εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στις 4 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Ψαχνών, στο μικρό αμφιθέατρο. Θα μιλήσει ο Νικόλας Φάσσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ