Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σαν μια... γροθιά

Σαν μια... γροθιά παρουσιάστηκαν χτες Ηρακλής και Ολυμπιακός, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ιστορική συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών που θα φιλοξενηθεί στο Οπολε της Πολωνίας (23-24/03). Η χώρα μας για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού βόλεϊ, θα έχει διπλή παρουσία στα τελικά της σημαντικότερης διασυλλογικής διοργάνωσης της «Γηραιάς» και οι τέσσερις εκπρόσωποι των δύο ομάδων παραδέχτηκαν με... ένα στόμα πώς πρώτος στόχος τους είναι να πετύχουν την περαιτέρω καταξίωση του ελληνικού βόλεϊ στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, ανέφερε πως «μόνο και μόνο η πρόκριση των δύο ελληνικών ομάδων σηματοδοτεί την άνοιξη στο ελληνικό βόλεϊ», ενώ στη συνέχεια ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Εχουμε έναν ακόμα λόγο να νιώθουμε έτσι γιατί έχουμε συνδέσει τα ονόματά μας με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας και έχουμε βάλει κι εμείς ένα λιθαράκι στην άνοιξη του ελληνικού βόλεϊ». Αμέσως μετά, ο παίχτης του «Γηραιού», Πλάμεν Κονσταντίνοφ, επισήμανε πως «οι αθλητές είναι καλύτερο να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το ελληνικό βόλεϊ και για τον Ηρακλή».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλε Ρίτσι, ευελπιστεί «να βρεθούμε πάλι εδώ σε 15 μέρες και να γιορτάσουμε τη νίκη είτε του Ολυμπιακού είτε του Ηρακλή. Ραντεβού, λοιπόν, σε δεκαπέντε μέρες». Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Μάριος Γκιούρδας, τόνισε: «Το φάιναλ φορ δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ