Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων από Συλλόγους και ομάδες φοιτητών

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με διαλέξεις γύρω από το επιστημονικό αντικείμενο των Σχολών οργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και οι ομάδες φοιτητών του ΑΠΘ. Συγκεκριμένα:

- Ο Φοιτητικός Σύλλογος Χωροταξίας οργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα 105 (πτέρυγα Αρχιτεκτονικής), εκδήλωση με θέμα «Αστικός Χωροταξικός Σχεδιασμός και ο ρόλος του μηχανικού χωροταξίας και ανάπτυξης». Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάτζας, απόφοιτος του Τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ.

- Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικού οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού και η σημασία της παιδαγωγικής επάρκειας στο πτυχίο» την Παρασκευή 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα 112 της Φιλοσοφικής. Θα μιλήσει η Ηλέκτρα Παρίντα, εκπαιδευτικός.

- Η ομάδα επιστήμης του ΦΣ Μαθηματικού οργανώνει διάλεξη με θέμα «Θεωρητικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά: Η Μεθοδολογία και η Ανάπτυξή τους», την Παρασκευή 4 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Δ21 στη ΣΘΕ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Σκαπέρας, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικού του ΑΠΘ, Post Doc στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ