Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΔΑΕ: Αρχή Διατήρησης της Ανασφάλειας των Επικοινωνιών

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ έχει κρατήσει ...αξιοσημείωτη στάση απέναντι στην υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος του ΚΚΕ.

Το 2019, στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας, ο κ. Ράμμος είχε χαρακτηρίσει τις υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ως «κακόβουλη φάρσα», για την οποία «η ΑΔΑΕ δεν έχει περαιτέρω αρμοδιότητα»!

Θυμίζουμε πως ο μόνος που είχε τολμήσει να ξεστομίσει το αίσχος περί φάρσας μέσα στη Βουλή ήταν ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης. Φέτος, στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας είπε ότι ενδεχομένως έγιναν κάποια λάθη και αδεξιότητες από μέρους της ΑΔΑΕ, αλλά γενικά έκανε το χρέος της στην έρευνα της υπόθεσης του ΚΚΕ. Χτες και προχτές, όμως, στην Εξεταστική Επιτροπή, «τα ξαναμάζεψε», λες και κάποιος τον «επανέφερε σε τάξη»...

Καμία καθυστέρηση, κανένα λάθος, όλα καλώς καμωμένα από την ΑΔΑΕ. Συγκεκριμένα, για όλες τις πρώτες παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, ο κ. Ράμμος είπε ότι «δεν ξέρει», γιατί δεν ήταν αυτός τότε πρόεδρος. Για τα νεότερα κρούσματα υποκλοπών στο ΚΚΕ, απάντησε πάλι ότι «δεν ξέρει» αυτός, αλλά οι «τεχνικοί» της ΑΔΑΕ. Εξάλλου, φαίνεται πως «ζορίστηκε» να απαντήσει σε ερωτήσεις του ΚΚΕ, «δεν θυμόταν» έγγραφα που είχαν τη δική του υπογραφή. Το χειρότερο: «Τα έριξε» και στο ΚΚΕ ότι δεν ενδιαφέρθηκε να συνεργαστεί με την Αρχή για να προχωρήσει η έρευνα!

Δηλαδή, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ερευνά την υπόθεση υποκλοπών σε βάρος ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ δεν έχει να πει τίποτα!! Αυτή είναι η ...«λιονταρίσια» στάση του προέδρου, που εκθειάστηκε από όλα τα ΜΜΕ!!

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ΑΔΑΕ, που όλοι «λιβανίζουν». Θάβει στο ...κέντρο της Γης ό,τι δεν θέλει το σύστημα να αποκαλυφθεί, όπως η αλήθεια για τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ. Ο λαός μας μπορεί δίκαια να μεταφράζει τα αρχικά της με βάση τον πραγματικό της ρόλο, ως Αρχή Διατήρησης της Ανασφάλειας των Επικοινωνιών του λαού, προς το συμφέρον των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων που τις ελέγχουν...


Ο Μαρκόνης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κοντά ποδάρια(2023-01-21 00:00:00.0)
Η κοροϊδία και η συγκάλυψη έκαναν ...τον κύκλο τους(2022-10-15 00:00:00.0)
Σε εξέλιξη η μεθόδευση να «θαφτεί» η υπόθεση υποκλοπών στο ΚΚΕ(2022-09-23 00:00:00.0)
Προς κανονικό κουκούλωμα η υπόθεση παρακολούθησης του ΚΚΕ(2022-09-22 00:00:00.0)
Τη Δευτέρα η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής(2022-09-03 00:00:00.0)
Προς «κουκούλωμα» η υπόθεση συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ(2019-11-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ