Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Με δικά τους περίπτερα

Ο Σύλλογος «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό» θα φιλοξενηθεί, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα. Το περίπτερό του θα βρίσκεται κοντά στην Κεντρική Σκηνή και το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 μ.μ.

Το δικό του περίπτερο θα έχει και το περιοδικό «Θέματα Παιδείας» που θα βρίσκεται στον χώρο της Κεντρικής Σκηνής. Οι επισκέπτες θα βρουν το τρέχον τεύχος (81-88) του περιοδικού, αλλά και τα παλιά τεύχη σε ειδική προσφορά για το Φεστιβάλ, δύο στην τιμή του ενός. Θα υπάρχουν ακόμα και οι άλλες εκδόσεις του Ομίλου Εκπαιδευτικού Προβληματισμού και εκδόσεις συνεργατών του περιοδικού σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ επιτόπου μπορεί κάποιος να εγγραφεί συνδρομητής ή να ανανεώσει τη συνδρομή στα «Θέματα Παιδείας».

Περίπτερο στο Φεστιβάλ θα έχουν ακόμα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και νήσων, που θα βρίσκεται κοντά στην πύλη των εργατικών κατοικιών και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7 μ.μ., ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τους στόχους της ΣΕΑΑΝ και τις δραστηριότητές της το επόμενο διάστημα με κριτήριο τις ανάγκες των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.

Επίσης, το δικό τους στέκι θα έχουν οι ετεροδημότες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αη Στράτη, που ζουν, σπουδάζουν, εργάζονται στην Αθήνα και κατάγονται από τα νησιά. Το περίπτερο, που θα περιλαμβάνει και μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα από τις στιγμές της δράσης του ΚΚΕ στα νησιά, θα βρίσκεται στο κέντρο του Φεστιβάλ, πριν την Κεντρική Εκθεση, στον δρόμο για την Κεντρική Σκηνή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ