Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Η ζωή και το έργο του μέσα από την ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Εκδηλώσεις στα Στέκια Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας από την ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ

Με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Ρίτσο, στο 9ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, βαθμολογούν τα τραγούδια του διαγωνισμού για το λαϊκό τραγούδι
Με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Ρίτσο, στο 9ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, βαθμολογούν τα τραγούδια του διαγωνισμού για το λαϊκό τραγούδι
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μίκης Θεοδωράκης: Η ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού μέσα από την ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή"» πραγματοποιεί η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ στα Στέκια Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ.

Η ΟΠ Αττικής παίρνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασίας των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα κορυφωθούν το τριήμερο 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη.

Οι εκδηλώσεις αυτές επιδιώκεται να συμβάλουν στη γνωριμία των μελών και των φίλων της ΚΝΕ τόσο με την ιστορία του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», όσο και με τη ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη. Εξάλλου, το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και το έργο του μουσικοσυνθέτη συναντήθηκαν πολλές φορές στην πορεία τους, δέθηκαν μεταξύ τους και πλέον έχουν έναν αδιαχώριστο δεσμό.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες από τον Πειραιά και συνεχίζονται αύριο Σάββατο ως εξής:

-- Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Αθήνα) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Γεωργία Γκούφα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

-- Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καισαριανή «Ανδρέας Λυκουρίνος» (Ερυθρού Σταυρού 29, Καισαριανή) στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ιωάννα Καρακώστα, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

-- Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι (Κεντρική Πλατεία 6) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει στέλεχος της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ